Sport

Hatalmas bunyó az NBA-meccsen

Feszült hangulatú mérkőzést játszott egymással  a Toronto Raptors és a Chicago Bulls, melyet a hazai pályán játszó kanadaiak nyertek meg hosszabbításban 122-120-ra, elsősorban a 42 pontot szerző DeMar DeRozan játékának köszönhetően.

Mégsem ő volt az este fő sztorijának a főszereplője, hanem Serge Ibaka és Robin Lopez. A raptorsos Ibaka a harmadik negyed utolsó négy percének kezdetén, Jimmy Butler hármasa után lökte meg hátulról a chicagói centert, aki ezen teljesen begőzölt és kiütötte ellenfele kezéből a labdát. Ezután összeakaszkodtak a játékosok, majd Lopez megeresztett egy jobb egyenest, ami nem talált, Ibaka válaszütése ellenben súrolta a chicagói játékos fejét.

Nem ritka, hogy az NBA-ben van egy kis lökdösődés, a minap még Stephen Curry is benne volt egyben az Oklahoma City ellen rangadón, de az, hogy ütésváltásig jusson a vita, az azért ritka. A mostani dulakodás után a játékvezetők hosszasan nézték a felvételeket, végül úgy döntöttek, hogy mindkét játékost kiállítják. Vélhetően eltiltják majd őket. (Fotó: Getty Images/Vaughn Ridley)

Eredmények – NBA, alapszakasz

Toronto Raptors – Chicago Bulls 122-120 – hosszabbításban

Brooklyn Nets – Detroit Pistons 98-96

Miami Heat – Phoenix Suns 112-97

New Orleans Pelicans – Memphis Grizzlies 95-82

Dallas Mavericks – Golden State Warriors 87-112

Minnesota Timberwolves – San Antonio Spurs 93-100

Portland Trail Balzers – Milwaukee Bucks 90-93

Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers 109-133

Ajánlott videó

Olvasói sztorik