Sport

A Cowboys úgy jutott rájátszásba, hogy nem is játszott

A New York Giants csapata kikapott csoportellenfele, a Philadelphia Eagles otthonában a profi amerikaifutball-liga (NFL) 16. játékhetének csütörtöki nyitómérkőzésén. A Giants győzelemmel biztosította volna helyét a rájátszásban, ám ez még így is könnyedén összejöhet neki, akár már ebben a fordulóban, ugyanis csak a Detroit Lions, Green Bay Packers, Atlanta Falcons vagy Tampa Bay Buccaneers egyikének veresége kell hozzá.

A Giants veresége egyben azt is jelenti, hogy a Dallas Cowboys megnyerte az NFC keleti divízióját, így készülhet a playoffra.

A vendégek szinte kizárólag a passzjátékukban bíztak, Eli Manning karriercsúcsot jelentő 63 átadással próbálkozott – ezek közül 38 volt sikeres -, de háromszor is eladta a labdát. 2001 óta 3-23 a győzelem-vereség mutatója azoknak a csapatoknak, amelyek irányítói legalább 60 passzkísérletet jegyeztek.

Odell Beckham Jr. nagyot játszott pedig:

A Giantsben Odell Beckham Jr. 150 elkapott yarddal zárta az összecsapást, ezzel átlépte karrierje során a 4000 yardot, amihez mindössze 42 mérkőzésre volt szüksége. Ez NFL-rekordbeállítás, Lance Alworthnek sikerült még ugyanez a bravúr.

Eredmény – NFL, 16. játékhét

Philadelphia Eagles-New York Giants 24-19

Ajánlott videó

Olvasói sztorik