Sport

Míg a többiek háborúznak, Kenderesi jótékonykodik

November 24-től kapható a Zing Burgerben Kenderesi Tamás “sajtburesze”, mely jótékony célokat szolgál. A szendvicsekből befolyt összeg egy részét a Magyar Paralimpiai Bizottságnak ajánlják fel, a 2017-es, egri Országos Paraúszó Bajnokság megrendezésére, ahol a kezdő magyar paraúszók is rajthoz állnak.

Büszke vagyok rá, hogy  két nagyszerű sportoló, Tóth Tamás paralimpiai bajnok és Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszók olyan példaképeivé váltak a mai fiataloknak, akik bebizonyították,  a szorgalom, a befektetett munka és a sikerbe vetett hit elérhetővé teszi az eredményeket.  Köszönjük, hogy részesei lehetünk egy olyan együttműködésnek, amelynek az üzenete kiemelten fontos, ahol a sportolók, piaci szereplők együtt mutatnak utat a fiatalabb tehetségek számára

-nyilatkozta Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke. Az első kóstoló, Tóth elmondta: nagyon örül a rendhagyó támogatásnak, mert a parasport utánpótlására ráfér a segítség:

A világ élmezőnye egyre jobban elmegy mellettünk, ezért remélem, hogy a támogatásnak köszönhetően még több fiatal kedvet kap a sportoláshoz.

Kenderesi a 200 pillangón szerzett bronzérme után nyilatkozta, hogy elfáradt, ráférne egy két “sajtburesz”. A MÚSZ-háborúban meggyötört felek egyelőre nem tikkadtak ki, jelenleg ott tart a történet, hogy Gyárfás Tamás beperli az olimpiai bajnokot. A témával kapcsolatos összes cikkünket itt találja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik