Sport

Most fejbe rúgta ellenfelét a Golden State játékosa – videó

Valaki szólhatna lassan Draymond Greennek, hogy amit csinál, az nem való kosárlabdapályára.

Kicsit azért elkeserítő, hogy miközben az Oklahoma City Thunder és a címvédő Golden State Warriors űrkosárlabdával ajándékoz meg bennünket az NBA nyugati konferenciadöntőjében, addig állandó beszédtémát szolgáltat Draymond Green ámokfutása is. Mi magunk is írtunk róla, hogy Steven Adamest nemes egyszerűséggel tökön rúgta, és bár vaskos pénzbüntetést kapott érte, nem bír leállni.

Magyar idő szerint pénteken hajnalban is volt két rúgómozdulata. Egyszer Kevin Durantet vette célba, egyszer pedig Andre Robinsont, utóbbit el is találta az arcán. Kisebbfajta csoda, hogy egy sima faultja után kapott csak technikait – az ötödiket a rájátszásban.

Itt a Durant elleni támadás:

Itt pedig Robinson fejbe rúgása:


Ami a meccset magát illeti, a címvédő életben maradt. Az OKC 3-1-es vezetésével utaztak a csapatok Oaklandbe, a fonalat elkapó Stephen Curry vezérletével végig vezetve nyert 120-111-re a Warriors. Az alapszakasz legértékesebb játékosa a hajrában két nagyon fontos védekezést is bemutatott a mezőny legeredményesebb játékosán, a 40 pontig jutó Duranten.

Szép védekezés majd látványos kosár Currytől:

A következő meccset vasárnap hajnalban játsszák, ismét Oklahoma Cityben. A Warriorsnak idegenben is nyernie kellene, hogy ne essen ki.

Eredmény – NBA-rájátszás, nyugati főcsoportdöntő

Golden State Warriors-Oklahoma City Thunder 120-111

A párharc állása: 3-2 a Thunder javára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik