Sport

Rárakta a zsákot Mocsai Lajos a Veszprémre

A csapat korábbi edzője, a válogatott egykori szövetségi kapitány, a Testnevelési Egyetem rektora szerint nem kérdés, ki a hétvégi Final Four favoritja.

“A férfi kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi négyes döntőjének esélyese, s a csapatnak ezt fel kell vállalnia” – jelentette ki Mocsai Lajos a Digi Sport televízió Reggel Start című műsorában, majd hozzátette, az edzők “menekülni szoktak az esélyesség terhe alól”, ezúttal azonban a német és a francia kézilabda változásai miatt nagy lehetősége van a Veszprémnek a trófea megnyerésére.

A magyar csapat a THW Kiellel játssza az elődöntőt szombaton, s ha nyer, a fináléban vagy a Paris Saint-Germainnel vagy a lengyel Kielcével találkozik majd.

Mocsai Nagy Lászlóról, a Veszprém játékosáról úgy vélekedett: kiváló képességű, karizmatikus személyiség, akiből remek edző lehet, de csak később.

Edzővé válni egy érési folyamat, Laci képes lehet idővel az átállásra, bár én magam először magyar sportdiplomatának képzeltem el őt, a tréneri feladat egy következő lépés lehetne nála

– jelentette ki Mocsai Lajos.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik