Sport

Sürgősen látnia kell ezt a tökéletes tornamutatványt!

Az amerikai lányra rá is aggatták a torna Beyoncéja jelzőt.

Az elmúlt napokban letarolta az internetet az a videó, ami Sophina DeJesusról készült. A UCLA egyetem tanulója egy nagyon látványos tornagyakorlattal hívta fel magára a világ figyelmét, amit talajon mutatott be a Utah Egyetem elleni küzdelem során. DeJesus a klasszikus megoldásokat laza, hip-hopos táncmozdulatokkal ötvözte, a show-t pedig eszméletlen szaltókkal fűszerezte meg. Ez nem csak a helyszíni nézők, hanem az internet népét is teljesen elvarázsolta.

Imádok táncolni és szerettem volna, ha a végzős évemben sikerül olyan gyakorlatot bemutatnom, ami igazán nagyot szól. A testvérem, Savannah szenzációs táncos, ő segített nekem a koreográfia kidolgozásában, így a begyakorlása is sokkal élvezetesebb volt

– mondta a New York Times-nak a 21 éves Sophina, akinek a közönség azonnal követelte a tíz pontot. Végül – ki tudja miért – 9.925-öt kapott.

DeJesus egyébként ritkán mutatja meg talajon, hogy mit is tud, ebben a szezonban konkrétan ez volt az első szereplése ebben a számban. Szó se róla, tényleg nagyot szólt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik