Sport

Vízilabda-Eb: továbbra sem visszük túlzásba a szurkolást

A belgrádi sportlétesítmény lelátói szinte kongtak az ürességtől a szombati magyar-portugálon. Megint.
 

Korábban is beszámoltunk arról, mekkora érdektelenség övezi női pólóválogatottunk mérkőzéseit az idei kontinenstornán. Ez a magyarok negyedik csoportmeccsén, Portugália ellen sem alakult másképp, ahol 25-0-s diadalt arattunk.

Talán nem lövünk bakot, ha kijelentjük, a mieink mérkőzése a portugálok ellen sokakban olyan érzést kelthetett, mintha felvételről néztünk volna vissza a törökökkel szembeni, csütörtöki csoportmeccset.

Előzetesen sem számítottunk lendületes támadásokra, kiélezett csatára, de sajnos az sem okozott különösebb meglepetést, hogy ez alkalommal sem özönlötték el a Kombank Aréna lelátóit a kíváncsi szurkolók hada, sem az ibériai-, sem pedig a piros-fehér-zöldek drukkerei részéről.

Mélységes tiszteletünket vívta ki az a magyar különítmény, akik mégis kijöttek a szerbiai helyszínre, hogy az első sorból „izgulják” végig honfitársaink aktuális csatáját.

Üdítően hatott meglátni őket az üresen árválkodó székek sivatagában.

A három főt számláló magyar delegáció Kecskemétről érkezett. A 24.hu kérdésére elmondták, a vasárnap, 17 óra 15 perctől esedékes férfiválogatottunk grúzok elleni összecsapását még a helyszínen tekintik meg.

Reméljük, az oroszok ellen, hétfőn 17 óra 15 perctől már nagyobb magyar közönség előtt harcolhatja ki a győzelmet nőiválogatottunk a belgrádi Európa-bajnokságon.

Dzsubák Tamás, Belgrád

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik