Sport

Vízilabda-Eb: továbbra sem visszük túlzásba a szurkolást

24.hu
24.hu

2016. 01. 17. 06:55

A belgrádi sportlétesítmény lelátói szinte kongtak az ürességtől a szombati magyar-portugálon. Megint.
 
Korábban a témában:

Korábban is beszámoltunk arról, mekkora érdektelenség övezi női pólóválogatottunk mérkőzéseit az idei kontinenstornán. Ez a magyarok negyedik csoportmeccsén, Portugália ellen sem alakult másképp, ahol 25-0-s diadalt arattunk.

Talán nem lövünk bakot, ha kijelentjük, a mieink mérkőzése a portugálok ellen sokakban olyan érzést kelthetett, mintha felvételről néztünk volna vissza a törökökkel szembeni, csütörtöki csoportmeccset.

Előzetesen sem számítottunk lendületes támadásokra, kiélezett csatára, de sajnos az sem okozott különösebb meglepetést, hogy ez alkalommal sem özönlötték el a Kombank Aréna lelátóit a kíváncsi szurkolók hada, sem az ibériai-, sem pedig a piros-fehér-zöldek drukkerei részéről.

Mélységes tiszteletünket vívta ki az a magyar különítmény, akik mégis kijöttek a szerbiai helyszínre, hogy az első sorból „izgulják” végig honfitársaink aktuális csatáját.

Üdítően hatott meglátni őket az üresen árválkodó székek sivatagában.

A három főt számláló magyar delegáció Kecskemétről érkezett. A 24.hu kérdésére elmondták, a vasárnap, 17 óra 15 perctől esedékes férfiválogatottunk grúzok elleni összecsapását még a helyszínen tekintik meg.

Reméljük, az oroszok ellen, hétfőn 17 óra 15 perctől már nagyobb magyar közönség előtt harcolhatja ki a győzelmet nőiválogatottunk a belgrádi Európa-bajnokságon.

Dzsubák Tamás, Belgrád

 

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Első menetes K.O.-val tért vissza a ringbe David Haye
Denmark's Mikkel Hansen dribbles the ball during the 24th Men's Handball World Championships Eighth Final EF5 match between Iceland and Denmark at the Lusail Multipurpose Hall in Doha on January 26, 2015.  AFP PHOTO / AL-WATAN DOHA / KARIM JAAFAR
==QATAR OUT== / AFP / AL-WATAN DOHA / KARIM JAAFARKézilabda-Eb: csak megszorongatni tudták Dániát az oroszok