Sport

A labda sem jutott el hozzá és még le is bontották

November negyedik csütörtökje hálaadás ünnepe az Egyesült Államokban, így az NFL három mérkőzéssel kedveskedett a szurkolóknak ezen a napon. Az első összecsapáson a Detroit Lions hazai környezetben játszi könnyedséggel intézte el a Philadelphia Eaglest 45-14-re.

A második találkozón a szezont tíz győzelemmel kezdő Carolina Panthers sem bízott semmit a véletlenre és magabiztosan verte idegenben is a Dallas Cowboyst. Cam Newtonnak ezúttal is besegített a védelem, amelyik két TD-t is összehozott. Jellemző volt a meccsre az, amikor Tony Romo rövid passzát a Carolina játékosa, Luke Kuechly kapta le a levegőből, míg a dallasi Jason Witten kapott egy szeretetcsomagot Kurt Colemantől.

Ha nem lenne elég a vereség a dallasiaknak, Romo ismét megsérült. A harmadik negyedben kapott egy nagyot és a vállát fájlalta. A szezonban hasonló okokból már ki kellett hagynia hét meccset.

A Chicago Bears a jelek szerint nem tett le arról, hogy megcsípjen egy rájátszást érő helyet, ezúttal a divíziórivális Green Bay Packerst sikerült legyőzni 17-14-re a játéknap legszorosabb összecsapásán.

Eredmények – NFL, alapszakasz

Detroit Lions – Philadelphia Eagles 45-14

Dallas Cowboys – Carolina Panthers 14-33

Green Bay Packers – Chicago Bears 13-17

Ajánlott videó

Olvasói sztorik