Sport

Komlósi 70.

Komlósi Gábor (Array)
Komlósi Gábor (Array)

Jubileumot ül a Sportpálya műsorvezetője. A hetvenedik adás következik hétfőn. Rendkívüli lesz.

A Sportpálya 70. adása egészen biztosan rendkívüli lesz: nem csak azért mert a műsor első 50 részének legemlékezetesebb pillanataiból szemezgettünk, hanem azért is, mert ennyi emlékezetes magyar sportsikert, ennyi ismert és elismert újságírót, ennyi főszerkesztőt még biztosan nem láttak egy adásban. Igaz, voltak akik sportpályás szereplésük óta váltottak, volt aki egyik főszerkesztői székből ült át a másikba, volt akit időközben neveztek ki, volt aki időközben felállt. A Sportpálya csapatának ajánlása, avagy ki mindenkit láthatnak hétfőn este 20.30-kor a FIX TV-n!

2014. április 14-én Hajdú B. István, napjaink legnépszerűbb kommentátora nyitotta a sort. Vendégszékbe ült a konfliktuskereső Egri Viktor, Borbély Zoltán az egykori MLSZ-szóvivő, Török László, aki szívbemarkoló történetét is elmesélte az újrakezdésről, Horti Gábor a humor nagyágyúja, Várhegyi Ferenc, az Eurosport kommentátora érdekes hobbijáról is mesélt, az azóta Népszabadság-főszerkesztőt Murányi Andrást nem lehetett egyszerűen zavarba hozni.

A heves Léderer Ákos, a visszafogott Faragó Richard, a cikkeit csak diktáló Sinkovics Gábor, a hangjáról ismert Méhes Gábor mellett elfogadta a meghívást Kálnoki Kis Attila, aki a sportolói pályafutása után ragadott tollat, Harle Tamás, aki sportolói pályafutás nélkül is tankönyvbe illő stílussal ír. Dávid Sándor az F1-és sztorik koronázott királya és a maximalista Dobor Dezső után vendégünk volt a pályaelhagyó Rónai Egon, aki az újságírók felelősségéről beszélt. Láthatták a nézők (és most újra láthatják) Sztancsik Tamást a magyar labdarúgó-válogatott elfoglalt sajtófőnökét, a majdnem színészi pályát választó Gundel Takács Gábort, az élő rádiós legendát Novotny Zoltánt, a Stieber Zoltánt kisgyermekként meginterjúvoló Petur Andrást, a méltán népszerű sportriporternőt Berkesi Juditot, a fogságba eső Lukáts Györgyöt, a hozzánk TS-főszerkesztőként érkező Szujó Zoltánt, akiről vicces képsorokat találtunk. Szegő Andrásnak saját interjúját prezentáltuk, Horváth Mariannnal Szilágyi Áron olimpiai aranyát éltük át újra. A ,,sötét oldalra” átálló Pajor-Gyulai László, a nagy focisikereket váró Szöllősi György, akinek a felcsúti távozása is témául szolgált, valamint a kritikus Serényi Péter után jött Szabó Gábor, „a tenisz magyar hangja”. Hegyi Iván előbb vendégül látott minket, majd mi őt, a kettő közé egy kis éneklés is belefért. A csapatához ragaszkodó Ballai Attila után az 50. adásba érkezett Vitray Tamás, a magyar televíziózás legnagyobb alakja, aki az elharapott, athéni búcsúról is beszélt.

Természetesen a Sportpálya jövő héten újra megnyitja kapuit, nem kisebb névvel, mint Bárdos Andrással. Ő lesz a 71.. 

SPORTPÁLYA, hétfő esténként 20:30-tól a FIX TV-n

A FIX TV-n (UPC, Digi Kábel) minden hétfő este 20:30-tól látható műsorban sportriporterek a vendégek, nosztalgiáznak, régi közvetítésrészleteket elemeznek, időnként pedig jól beszólogatnak egymásnak Komlósi Gábor műsorvezetővel.

A műsor interaktív, a vendégekhez élőben, telefonon (+36-1-445-1349), vagy írásban a csatorna Facebook-oldalán lehet kérdéseket feltenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik