Sport

A kosárlabdázás Messije úgy passzolt, hogy öt Houstoni kereste a labdát

Stephen Curry (Array)
Stephen Curry (Array)

Stephen Curry egyszerűen tarthatatlan. Szombat este a Houston Rockets játékosai nem bírtak vele, így a Warriors 115-80-ra múlta felül őket és egy lépésre került a nagydöntőtől.

Az NBA Nyugati főcsoportdöntőjének harmadik mérkőzésén a Golden State Warrios lényegében agyonverte a Houston Rocketset. Nem is a 115–80-ös, 35 pontos verés a legfájóbb a Houstoniaknak, hanem, hogy olykor azt sem tudták, hol a labda. Az idény MVP-je, Stephen Curry passzánál például szó szerint.

A Warriors 3–0-ra vezet és már csak egy győzelem választja el attól, hogy 1975 után ismét bejusson a nagydöntőbe. A helyzet az, hogy a senki nem tudja kezelni, megállítani Stephen Curryt. Most is ihletett formában kosarazott, 40 pontot dobott, tarthatatlan volt. A második negyedben ráadásul NBA csúcsot döntött azzal, hogy megdobta az 59. hárompontosát az idei rájátszásban. Ezzel Reggie Millert előzte meg, aki 22 meccs alatt hozott össze 58-at, míg Currynak 13 is elég volt 59-re.

A negyedik meccset magyar idő szerint kedd hajnalban rendezik Houstonban. Minden bizonnyal ott a takarító személyzet meccs közben nem oson majd be a pályára!

NBA, RÁJÁTSZÁS, NYUGATI FŐCSOPORT, DÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS, EREDMÉNY:

Houston Rockets–Golden State Warriors 80–115 (18–30, 19–32, 24–30, 19–23)
Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3–0 a Golden State javára

Ajánlott videó

Olvasói sztorik