Sport

Négy érmet hoztak haza

Szabó Dániak arak (Szabó Dániak arak)
Szabó Dániak arak (Szabó Dániak arak)

Kiválóan szerepeltek az ARAK atlétái a fedettpályás ifjúsági és junior Országos Bajnokságon

A fedettpályás ifjúsági és junior Országos Bajnokságon az első nap rögtön bajnoki címet hozott az ARAK-nak, az ifjúságiaknál 60 méteren Szabó Dániel hatalmas futással, 6,95-ös idővel nyerte meg a korosztályos bajnokságot. Szabó remeklését jól érzékelteti, hogy ezzel az idővel egy korosztállyal feljebb, a juniorok között is aranyérmes lett volna!

Itt, a juniorok 60 méterén Bozsák Ádám a hatodik helyen zárt, csakúgy, mint Jahola Dóra az ifjúságiak 400 méterén. A nyitónap még egy érmet hozott a fehérváriaknak, a juniorok 400 méterén Zsiga Mónika 58,56-os idővel bronzérmes lett.

Az OB második napján Zsiga Mónika közel járt második érméhez, ám 800 méteren végül negyedikként ért célba 2:23,72-es idővel. Érmet szerzett viszont László Szabolcs: az ARAK magasugrója az ifjúságiak között 180 centis teljesítménnyel lett bronzérmes.

A fehérvári klub harmadik bronzérmét az ifjúsági fiúk 4×200-as váltója hozta, a Krecskó Ferenc, Králik Bence, Pisch Gergő, Szabó Dániel összetételű négyes a Debrecen és az UTE mögött ért célba 1:35,29-es idővel. Szintén az ifiknél, a lányok 800 méteres távján két fehérvári is az élmezőnyben zárt, Ragó Nikolett az 5., Jahola Dóra a 6. helyen végzett.

Az ARAK végül 1 arany és 3 bronzéremmel zárta szereplését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik