Sport

Manning: “Ezt nehéz lesz lenyelni”

seattle seahawks (seattle seahawks, )
seattle seahawks (seattle seahawks, )

Payton Manning immár másodszor szenvedett vereséget a Super Bowlon, nem is talált magyarázatot csapata Seattle Seahawks elleni megalázó vereségére.

“Nem játszottunk a megfelelő szinten. Már a kezdetektől nem voltunk elég pontosak támadásainknál. Az első két pontot odaajándékoztuk nekik, nem igazán jó így kezdeni egy meccset. Nem kell az okokat keresnünk, el kell ismerni az ellenfél tudását. Remekül játszottak, kihasználták minden hibánkat” – mondta Manning a 43-8-ra végződött összecsapást követően.

Fotó: Europress fotóügynökség

A Denver kiválósága ezt követően a Seattle védelméről beszélt. Elmondása szerint nagyon meghatározott volt a meccs szempontjából az első percekben a safety, amire később tudott építeni az ellenfelük.

“Sok csapat ellen ezt csinálták. Megszerezték a vezetést, aztán pedig nagyon precízen védekeztek. Nem szerettük volna, hogy ez történjen, a hátrányból is gyorsan szorossá akartuk tenni a meccset, ám ez nem sikerül.”

Az amerikai játékost végezetül arról kérdezték, hogy egy ilyen szép esztendőt követően kiábrándító volt-e ez a fináléban elszenvedett vereség. Természetesen igennel felelt.

“Nagyon keményen dolgoztunk és számos akadályt kellett legyűrnünk, hogy idáig jussunk. Nagyon jó volt újra a Super Bowlon játszani, de ahogy végződött, az egyszerűen borzalmas. Nagyon nehéz lesz lenyelni, de muszáj túltennünk magunkat rajta.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik