Sport

A váci edzőért rúgják a labdát

Jótékonysági foci Vácon (jótékonysági focigála, vác, )
Jótékonysági foci Vácon (jótékonysági focigála, vác, )

Jótékonysági focimeccset szerveztek a beteg Mózner János megsegítéséért.

Vasárnap délután 13 órakor a váci városi stadionban a helyi öregfiúk csapata lép pályára a magyar öregfiú válogatottal. A találkozó teljes bevételével a leukémiával küzdő 55 éves Mózner Jánost akarják támogatni, aki a Honvéd, a Vác, a Dorog, a Kecskemét és a Hatvan csapatában futballozott, később a Puskás Akadémián, majd a Vác együttesénél edzősködött. Legutóbb Berkenyén vállalt edzői munkát, ekkor diagnosztizálták súlyos betegségét.

Az egész napos rendezvényre 500 forintért lehet jegyet venni, a teljes bevételt átutalják Mózner János gyógykezelésének támogatására a 10300002-10489233-49010011 (MKB) bankszámlára. Erre a számlaszámra azok is küldhetnek felajánlást, akik nem tudnak elmenni a vasárnapi meccsre.

 

Öregfiúk a pályán

A Váci Városi Stadionban a közelmúlt magyar futballnagyságait láthatja a közönség. A váci öregfiúk edzője, Csank János biztosan pályára küldi az 1993-1994-es bajnokságot megnyerő csapatból Nyilas Eleket és Nagy Tibort. Az öregfiúk válogatott szövetségi kapitánya Gellei Imre. A játékosok között pályára lép a sokszoros válogatott Vincze István, Disztl Péter, Vincze Gábor, Sallai Tibor és Illés Béla, Halmai Gábor, Csábi József, Albert Flórián valamint Vincze Ottó. Sérülése miatt nem játszik, de jelen lesz Kiprich József, Várady Béla és Nyilasi Tibor.

Az öregfiúk előtt és után is láthat futballt a váci közönség. Reggel 9 órakor az U15-ös, 11-től az U14-es váci csapat játszik a Gödöllő ellen. Az öregfiúk-mérkőzés után 15 órától megyei első osztályú bajnoki mérkőzés következik a Vác és a Gödöllő csapatai között.

Adományok

Az egész napos rendezvényre 500 forintért jegyet venni, a teljes bevételt átutalják Mózner János gyógykezelésének támogatására a 10300002-10489233-49010011 (MKB) bankszámlára. Erre a számlaszámra azok is küldhetnek felajánlást, akik nem tudnak elmenni a vasárnapi meccsre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik