Sport

A megszállott drukker közvetíti a válogatott meccsét

írország (írország, ír szurkolók, )
írország (írország, ír szurkolók, )

Egy frusztrál ír drukker megvásárolta a televíziós jogokat hazája válogatottjának vb-selejtezőjére, miután a helyi tévécsatorna nem mutatott hajlandóságot annak közvetítésére.

A dublini születésű David Feeney jelenleg Ausztráliában él és hatalmas focirajongó. A Giovanni Trapattoni által irányított ír nemzeti tizenegy sorsdöntő találkozót vív a jövő héten Svédország ellen, ám egy ausztrál csatorna sem mutatja élőképben a meccset.

Előzetesen ugyan szó volt róla, hogy közvetítik az összecsapást, ám Feeney a napokban vette észre, hogy kivették a tv-műsorból.

Az ír úriember attól tartva, hogy lemarad a mérkőzésről, rögtön tárcsázta a televíziós jogot tulajdonló német céget, és érdeklődött, hogy magánszemélyként hogyan tudja megmutatni az ország kivándorlóinak a vb-selejtezőt.

A jogokat általában több millió fontért szokták értékesíteni, de a merész Feeney-nek mindössze párezer dollárért sikerült hozzájutnia.

„A nyitóajánlatomra azt mondták, hogy nagyon kevés, de a második kérelmemre rábólintottak. A feleségemet volt a legnehezebb meggyőzni a vállalkozásról, de mondtam neki, hogyha bárminemű bevételt sikerül szereznem a meccsből, akkor az övé lehet” – beszélt az elszánt fanatikus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik