Sport

Nyolc magyar zsugás Nova Gorica bajnokáért

poker (poker)
poker (poker)

Összesen nyolc magyar kártyás harcolta ki a továbbjutást a selejtezőkből az IPT Nova Gorica főversenyén.

Véget értek a selejtező napok az Italian Poker Tour Nova Gorica főversenyén. Nyolc magyar zsugás lehet ott a folytatásban, akik remek esélyekkel szállhatnak harcba a bajnoki címért – írja a Poker.hu.

Lezárult az 1/C játéknap is az IPT Nova Gorica 700 eurós főversenyén, amelyen 246-an indultak, köztük pár magyar zsugással. A verseny létszáma ezzel 714 főre nőtt, ami rekordnak számít a torna történetében. Ez a szám akár még tovább is bővülhet, ugyanis a második nap elején is van lehetőség nevezésre.

A nap végére 115-en maradtak talpon, négy magyarral, akik csatlakoztak ahhoz a másik négy zsugásunkhoz, akik a korábbi selejtező napokon vívták ki a továbbjutást.

A magyar csapat tagjai közt van a budapesti Il Treno étterem olasz tulajdonosa, a tiszteletbeli magyar, Daniele Scatragli is. Történetesen ő rendelkezik a legtöbb zsetonnal, de Bézsenyi László, azaz Laci papa, Kovács András, Gál Zoltán, Koródi Sándor, Kövecses Árpád, Kármán Márió, Kármán Antonio és Tóth László is remek esélyekkel száll harcba a győzelemért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik