Sport

Mikler Roland a világválogatottban szerepelt

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 06. 11. 15:26

A világválogatott június 9-én az MKB Veszprém KC csapatával mérkőzött meg, ezzel a találkozóval búcsúztatták a szezon közben távozó Carlos Perezt. A világválogatottba meghívták a Pick Szeged és a magyar válogatott elsőszámú kapusát, Miker Rolandot is.

Roli nagyon örült a megtisztelő felkérésnek, és izgatottan várta, hogy milyen lesz azokat a játékosokat hátulról, csapattársként látni, akiket eddig csak szemből nézhetett.

Igazi ünnep volt a mérkőzés, hiszen a magyar kézilabdázás meghatározó egyéniségét, Carlos Perezt búcsúztatták. Ennek megfelelően senki sem vette véresen komolyan a meccset, inkább arra koncentráltak, hogy élvezetes, közönségszórakoztató játékkal búcsúztassák egykori csapattársukat vagy ellenfelüket.

Mindenki arra törekedett, hogy Csárli lője a legtöbb gólt, társai őt keresték a támadásoknál. Rolinak nem volt egyszerű dolga, mivel védenie is kellett és nem is, egyszer félpályánál féltérdre borulva kért elnézést, amiért hárította Csárli egyik lövését. Ez is mutatja, hogy milyen különleges és baráti találkozóról volt ez, amin öröm volt részt venni.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.