Sport

Remekeltek hétvégén a magyar online zsugások

Poker(960x640)(6).jpg (póker)
Poker(960x640)(6).jpg (póker)

Három magyar online profi, Belabacsi, Luigi da BP és twirlpro is tízezer dollár feletti nyereménnyel jelentkezett a PokerStars hétvégi versenyein.

Nem maradt magyar sikerek nélkül a PokerStars hétvégi versenyőrülete. Ezen a héten online zsugásaink igazán kitettek magukért, Belabacsi, Luigi da BP és twirlpro is több mint tízezer dollárt nyert a világ legnagyobb pókertermében – írja a Poker.hu.

Belabacsi” győzelme született a legkorábban, a szombati 215 dolláros Weekly Turbo NLHE tornán 479 játékos között menetelt az első helyig. A párbajban osztás nélkül győzte le a kanadai „hibachi41”-et, a bajnoki cím pedig 18 ezer dollárt, kicsivel több mint 4 millió forintot ért számára.

A „twirlpro” nicken játszó fiatal zsugás húzta be a legnagyobb magyar nyereményt a héten, a The Bigger 162 dolláros tornán jutott döntő asztalra. Itt egészen a dobogóig menetelt, ahol azonban be kellett érnie a bronzéremmel, ami 23 ezer dollárt, átszámítva 5 millió forintot hozott neki a konyhára.

A harmadik nagy eredmény a világbajnok „Luigi da BP” nevéhez fűződik, aki a 109 dollár nevezési díjú Sunday Kickoff tornán jutott fináléba, ahol a negyedik helyen volt kénytelen távozni, de így is 11 500 dollárt, kicsivel több mint két és fél millió forintot kaszált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik