Sport

Harmadszor is kikaptak vízilabdásaink

A négymérkőzéses felkészülési torna első találkozóját nagy fölénnyel nyerték meg a házigazdák, Merész András csapata kilenc góllal kapott ki. A második összecsapás kicsit szorosabb lett, de hat találattal így is alulmaradtunk.

Az utolsó előtti mérkőzésen lehetett volna javítani a mérlegen, de az ezer néző előtt játszott meccsen nem volt szerencséje a magyar csapatnak.

Pedig jól kezdtünk, ugyanis hiába vezettek 1-0-ra az amerikaiak, a magyar hölgyek megrázták magukat, és gyorsan dobtak három gólt, így legalább egy negyedet nyertünk a vendéglátók ellen. A második etapban már nem volt okunk az örömre, ugyanis 3-2-re szépítettek a hazaiak, majd egyenlíteni is tudtak, míg mi gól nélkül zártuk a negyedet.

A 3-3-as félidő után ismét nekünk állt a zászló, két gyors találatnak köszönhetően 5-3-ra átvettük a vezetést, de megint nem tudtuk megtartani a kiharcolt előnyt, az Egyesült Államok újból egalizált.

A záró játékrészben ismét fej fej mellett haladt a két alakulat: előbb az USA juttatta a labdát a kapuba, majd röviddel ezután 6-6-ra mentettük a meccset, de két perccel a lefújás előtt a hazaiak megszerezték a győztes találatot, így 7-6-ra megnyerték a találkozót.

A két csapat vasárnap száll medencébe utoljára, akkor Newport Beach lesz a helyszín.

Eredmény – felkészülési mérkőzés, San Diego
Egyesült Államok Magyarország 7-6 (1-3, 2-0, 2-2, 2-1)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik