Sport

Tom Dwan közel 4 millió dolláros kasszát nyert Makaón

Tom „durrrr” Dwan az internet helyett a makaói kaszinók asztalainál keresi meg a kenyérre valót, nemrégiben 3.8 millió dolláros kasszát nyert.

Az online póker legendás alakja, Tom „durrrr” Dwan a Fekete Péntek óta az élő kaszinók asztalainál riogatja az ellenfeleit, a minap pedig talán a történelem legnagyobb kasszáját is megcsípte Makaón.

Dwan az új pókerparadicsomként emlegetett kínai kaszinóvárosban 3.8 millió dollárt nyert mindössze egyetlen egy parti alatt – írja a Poker.hu.

Makaó az elmúlt pár évben olyan szintű fejlődésen ment keresztül, aminek köszönhetően könnyedén lehagyta Las Vegast, és sokan már a Kínához tartozó adminisztratív területkén működő szigetet nevezik a szerencsejáték fővárosának.

Nem kis szó ez, és bár konkrét hatalomátvételről nincs szó, az mindenképpen beszédes, hogy a legnagyobb tőkével rendelkező pókeresek mind Makaón keresik mostanság a „kenyérre valójukat”.

Nincs ez másképp Tom „durrrr” Dwannal sem, aki amióta nagy tétes játékokat szerveznek Makaón, folyamatosan fel-feltűnik a legtöbbször privát rendezésű partikban.

Nem ritka, hogy a tét eléri a nagyjából 4000 $ / 8 000 $ kisvak-nagyvakot is, ami jelenleg a legmagasabb a világon. Az ominózus parti azonban egy kicsivel kisebb szinten játszódott, amikor is Dwan egy kínai üzletemberrel akaszkodott össze az A-T-2 flopon. Itt került be minden pénz, így a „pot” nagyjából 3.8 millió dollárosra hízott.

A hatalmas kasszát végül Dwan szerezte meg A-T lapjainak köszönhetően, a nevének elhallgatását kérő kínai üzletembernél A-2 lapok lapultak. A vaskos zsetonok a fiatal amerikai zsugáshoz vándoroltak, aki minden idők legnagyobb kasszáját nyerte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik