Sport

Totya a Tropicana Póker Kupa 1/B napjának élén

Tóth „totya0611” László gyűjtötte a legtöbb zsetont a II. Szerencsejáték Zrt. Tropicana Póker Kupa 1/B játéknapján.

Már a második selejtezőnapot játszották a második Tropicana Póker Kupán. Az 1/B játéknap 37 játékost érdekelt, akik közül végül 17 jutott tovább, az élen Tóth László végzett – írja a Poker.hu.

Rengeteg ismert magyar online és élő profi játékos nevezett a II. Szerencsejáték Zrt. Tropicana Póker Kupa 1/b napjára. Olyan nevek ültek asztalokhoz, mint Kovács „and217” András,Czuczor „noirduck” Márton, Botond „birs320” Balázs, Szász „csaba333” Csaba, Tóth „totya0611” László, Fridvalszki „Fricirics” Richárd, a tavalyi bajnok Koszta Miklós, Busku István és Markovits Ádám.

A verseny elején nem nagyon akartak fogyatkozni a játékosok, mindenki megfontoltan kártyázott, az igazi adok-kapok az utolsó vakszinten kezdődött el, amikor is nagyjából 15 játékos távozott.

Ekkor Tóth László használta ki a legjobban a helyzetet, hatalmas zsetontornyokat épített, végül ő is fejezte be a selejtező napot az élen 108,500-al.

Őt követi Szabó Zoli, azaz Okoska, majd Oltyán Norbert és Czuczor Márton. 17-en jutottak végül tovább, egyelőre az 1/A nappal együtt eddig 25-en kvalifikálták magukat a szombati elődöntőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik