Sport

Győzelemmel búcsúzna utolsó haza BL meccsén a Pick Szeged

Szombaton 16.15-kor a Pick Szeged férfi kézilabda csapata a szezon utolsó, hazai Bajnokok Ligája mérkőzését játssza. A Skaliczki László trenírozta együttes ellenfele a szerb bajnok, Partizan Beograd lesz.

A 93. Bajnokok Ligája-mérkőzésére készül a Pick Szeged férfi kézilabda csapata. A honi bajnoki ezüstérmes ellenfele az a Partizan Beograd lesz, amely ellen idegenben 29–23-ra nyert Skaliczki László együttese.
Jó csapat a Partizan, amelynek játéka első sorban az átlövőkre épül, de a beállós is jól bontja a védőfalat. Nem játszanak viszont ötlet dús, kombinatív játékot, és érzékenyek a gyors indításokra. Éppen ezért a lerohanásos támadásokra készültünk az elmúlt napokban, amely korábban annyira jellemezte a Pick Szeged játékát. Ezt csiszolgattuk, ezt elemezgettük a fiúkkal.
Mindenképpen győzni szeretnénk utolsó, hazai BL meccsünkön, de ez csak a csapat összefogással és a közönség hathatós közreműködésével valósulhat meg.

A Pick Szeged keretéből biztosan hiányozni fog a szerb élcsapat elleni találkozón a térdműtéten átesett irányító-átlövő, Lékai Máté és a combsérüléssel bajlódó szélső, Törő Szabolcs. A többiek viszont a mester rendelkezésre állnak a Bajnokok Ligájának idei szezonjában eddig mind a nyolc csatáját elveszítő, Partizan Beograd elleni találkozón.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik