Sport

Tom Dwan várva várt visszatérése

Az online póker élő legendája, Tom „durrrr” Dwan több mint fél éves szünet után az Aussie Millionson térhet vissza újra a kártyához.

Tom Dwan utoljára a tavaly nyáron rendezett WSOP-n szerepelt élő póker versenyen, azóta nem lehetett hallani felőle, egésze mostanáig, a pletykák szerint ugyanis az Aussie Millionson térhet vissza az online póker egyik legnagyobb nyerőjeként ismert amerikai zsugás – írja a Poker.hu.

Abban mindenki egyetérthet, hogy a Fekete Péntek és a Full Tilt Poker bezárása nem tett jót a pókernek. Rengeteg játékosnak bent ragadt a pénze a teremben, voltak olyanok is, akik több millió dollárral kevesebb pénzből gazdálkodhattak egyik napról a másikra.

Ilyen volt Tom Dwan is, akinek ráadásul úgy kellett a mindennapos „munkahelyéről” lemondania, hogy 2011-ben közel két és fél millió dollár mínuszban volt, amit természetesen le akart dolgozni, de az ismert események hatására végül nem volt rá esélye.

Ezek után nem csoda, ha visszavonulót fújt és egyben pihenőre vonult a fiatal amerikai online póker legenda, a nyári Las Vegas-i világbajnokság után csak Makaón tűnt fel egy keveset kártyázni, de az is szinte elenyésző mennyiségnek számított.

Most azonban a pletykák szerint nem véletlenül választotta barátnőjével vakációjának célpontjául Ausztráliát, ugyanis a Melbourne-ben már javában zajló Aussie Millions versenysorozat a szívéhez közel áll, így valószínűleg ez a torna lesz visszatérésének színhelye.

Dwan egyelőre jól érzi magát Sydney-ben, barátnőjével természetesen az összes nevezetességet bejárták, három nap múlva kezdődik azonban ezer kilométerrel arrébb a melbourne-i Crown Casino falai közt rendezett főverseny, amelyen minden bizonnyal már el fog indulni a még mindig csak 25 éves pókerprofi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik