Sport

Közeledik a Full Tilt Poker újraindulása

Megegyezett az Amerikai Igazságügyi Minisztérium és a Full Tilt Pokert megvásárolni készülő francia Groupe Bernard Tapie tőkecsoport.

Külföldi oldalak szerint közeledik a Full Tilt Poker újraindulása, de mindenesetre egyre biztatóbb jelek mutatnak arra, hogy a hajdanán szebb napokat látott terem végre újra kinyithat – írja a Poker.hu.

Hosszas huzavona után megegyezett az Amerikai Igazságügyi Minisztérium (DOJ) és a Full Tilt Pokert felvásárolni akaró Groupe Bernard Tapie. Erről a terem tulajdonosa, Ray Bitar tájékoztatta levélben a részvényeseket.

Innentől most már csak a Tiltware LLC. (a Full Tilt Pokert működtető cég) részvényeseire kell várni, ugyanis a szavazatok 2/3-ára van szükség, hogy a terem végleg a Bernard Tapie tőkecsoport tulajdonába kerüljön.

A levélből kiderül egyebek mellett, hogy a GBT-nek egy adott összeget kell befizetni az Igazságügyi Minisztériumnak, és egyben vállalja, hogy kifizeti az Egyesült Államokon kívül élő játékosokat. Ha ez megtörténik, akkor a DOJ kártalanítja az amerikai kártyásokat, és elrendezi a polgári peres kereseteket is.

Ha ez mind bekövetkezik, akkor már csak egy icipici akadály elé nézhet a terem, ez pedig a játékengedélyével rendelkező Alderney Gambling Control Comission (AGCC), amely ígéretet tett, hogy amennyiben a játékosok teljes mértékben ki lesznek fizetve, az engedély újrakibocsátásának nem állnak útjába.

Ez a hír több tízezer játékosban keltheti fel a reményt, azt, amire lassan fél éve várnak, amióta a póker Fekete Péntekje bekövetkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik