Poszt ITT

Ügynök az esőben – Putyin ázásáról

A Gdanksi-öböltől Hokkaidóig sok minden ázott már az esőben a világtörténelem során, és ázik ma is, hegyek, völgyek, sztyeppék, macskák, kukák, országutak, bányászok, zsebkendők, atomerőművek, búza-és palatáblák, de senki sem tud úgy ázni az esőben, mint a koszorúzó Vlagyimir Vlagyimirovics.

„Férfi a talpán!”

„Látszik, hogy nem lekvárból van. Ez a minimum ami elvárható egy ilyen magas rangú politikustól.”

„LMBTQ antitest.”

Fotó: MTI / EPA / Jurij Kocsetkov

Ezek az elismerő szavak magyar felhasználóktól származnak, és megerősítik mindazt, amit magam is gondolok: a számból vették ki a szót. Szerencsére nem szükséges végigvennünk azt, hogy kik nem tudnak így ázni az esőben, hiszen, mint mondtuk, senki sem tud így ázni az esőben, de azért érdemes pár csoportot megemlíteni, amelyek egészen biztosan még megközelítőleg sem tudnak így ázni az esőben: buzik, nők, buzi nők, brüsszeli bürokraták, brüsszeli buzi bürokraták és brüsszeli buzi bürokrata nők, illetve Soros, akiről egy amerikai forrásom azt mesélte, tizenhét éves korában, amikor egyszer hazafelé kísért egy lányt és eleredt az eső, bemenekült egy bankba, de a nőt, akivel randizott, kint hagyta ázni az esőben. Szegény kislány hiába dörömbölt a bank ablakán, megfulladt. Sorost állítólag megrázta az eset, de nem tudott mit tenni, földbe gyökerezett a lába a nyári eső láttán. Természetesen nem védeni akarom, alkatilag volt alkalmatlan, gyáva, buzi, lekvár.

Tavaly Orbán miniszterelnök úr is ázott az esőben március 15-én, nem is volt rossz ázás, jók voltak a széllökések, a zakó, a haj, de hát kis ország, kis eső, nem lehet összehasonlítani ezt a moszkvai esőt a budapestivel, azonnal szemet szúr, hogy a két eső ég és föld, jól ázott a miniszterelnök úr, de egy nagy hibát elkövetett, a jó ázás közben tilos kimutatni, hogy az ember ázik. Ha ázik, akkor ázzon, de ne mutassa jelét annak, hogy ázik, mert az gyengeség, buziság, szabad sajtó.

Fotó: MTI / Kovács Tamás

Vlagyimir Vlagyimirovics úgy áll ebben a moszkvai esőben, mintha csak egy bankautomata előtt várakozna a sorára, látjuk ugyan, hogy esik az eső, de arról ő tudomást sem vesz, az eső számára olyan természetes, mint a levegő, és pontosan így viselkedik minden más elemmel. Egy orosz forrásom mesélte, hogy egyszer rászakadt egy cementbánya. Úgy szabadította ki magát, hogy megette az egész bányát, aztán leporolta a zakóját és kiköpte a bányát, máskor meg vadászaton volt, amikor hallotta, hogy hatalmas területen ég az erdő Szibériában, elfutott a Bajkál-tóhoz, kiitta, aztán lehugyozta a tüzet.

Egyes vélemények szerint Vlagyimir Vlagyimirovics jól ázik, az élők közül a legjobban, de azért van valaki, aki jobban ázott nála, mégpedig Sztálin. Ez egy örök vita, de az én személyes véleményem szerint Sztálin óriási helyzeti előnyben volt azzal, hogy csizmában ázott, és ma már egész egyszerűen lehetetlen megjósolni, hogyan ázott volna Vlagyimir Vlagyimirovics kézzel varrott olasz bőrcipőjében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik