Poszt ITT

Tompa: Végbélszélkakas

Tompa Imre
Tompa Imre

író, publicista. 2016. 02. 05. 09:16

Úgy áll rajtam a sarkantyú, mint Semjénen a sábeszdekli, Harrachnak a koton.
Korábban a témában:

haénbencsiklennék, senkinek sem nyílnék, mint fűben a lósz@r, csendben meglapulnék, akkor lennék boldog, ha belém sem lépnének, nem lennék játéka minden béli szélnek. Úgy érezném, hogy nem kell ez, bandi, nem kell megfelelni, nem szabad hazudni, és nem szabad minden aljasságot igazolni csak azér’, hogy elfelejtessem, miket is műveltem tegnap még. haénbencsiklennék, nem vennék fel huszárpitykét és lajbit, mert volna ízlésem, önbecsülésem, normális testképem és éntudatom, következésképp észrevenném, hogy úgy áll rajtam a sarkantyú, mint semjénen a sábeszdekli, harrachnak a koton. És mindenkitől bocsánatot kérnék, és még egy utolsót pálfordulnék, de ezúttal nem az aktuális MSZMP felé. úgy vezekelnék, hogy kiállok az elesettek, az elszegényedők, a gyerekek, a menekülők, a kirekesztettek és megvetettek mellett, az éhezők és nem a zsírdisznók, a herbálozók, és nem a bálozók mellett a magam nagyon, nagyon szerény eszközeivel.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Picture taken on June 25, 2013 in Aachen, western Germany, shows British actor and UNICEF Goodwill Ambassador Roger Moore and his Danish wife Kristina Tholstrup waving from a carriage as they visit the CHIO World Equestrian Festival.
Moore, who will forever be remembered for playing the womanising superspy James Bond, died May 23, 2017, aged 89, his family announced in a statement. / AFP PHOTO / dpa / Henning Kaiser / Germany OUT
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.