Poszt ITT

Tompa: Ladilom, ladilom, kijárási tilalom

És a legszebb, hogy, nyuszi, ha azt mondjuk, hogy vészhelyzet van, elzavarhatunk a halál vasára, érted, te kis hülye, kitelepíthetünk, nem ismerős?

Szerény javaslatot szeretnék tenni: le kéne nyomni ezt a jogszabály-kupacot* azoknak a torkán, akik megszavazzák. Egy esetleges valamikori ellenzéki győzelem másnapján be kéne vezetni a terrorveszély-helyzetet, korlátozva a közmédiát, lezárva a határt, felbontva a leveleket, lekapcsolva végre! az internetet, a tévéket és rádiókat, és kijárási tilalmat rendelve, azt hiszed, hiányozni fog nekik? Az egyik fele meg se érti, a másik felének meg tetszik, még meg is köszöni s dalra fakad, hogy ladilom, ladilom, kijárási tilalom. Nem kérdés, hogy rögvest betiltatnak a köztéri gyülekezések, korlátoztatik, sőt betiltatik a járműforgalom, és megtiltatik a mindenféle külföldiekkel való kommunikáció. És a legszebb, hogy, nyuszi, ha azt mondjuk, hogy vészhelyzet van, elzavarhatunk a halál vasára, érted, te kis hülye, kitelepíthetünk, nem ismerős? És korlátoznánk a veszélyesnek kikiáltott személyek tulajdonjogát is.

Ez mind lehetséges lesz, ha a parlament megszavazza netán a hatodik alkocsmánymódosítást. És hogy ki veszélyes személy, azt én mondom meg, az mindig változik, hun migránsnak hívják, hun huligánnak, hun jampinak, hun kuláknak, hun zsidónak, az ember nem lép kétszer ugyanabba az arcba.

Na, honnan a vasomból is ismerős ez, hogy korlátozni kell a veszélyesnek kikiáltott személyek tulajdonjogát, a gazdasági térfoglalást, az ingatlanvásárlást, ejnye, honnan ismerős, no, megfejtéseket kérjük a szerkesztőségbe.

*2015. évi … törvény egyes törvényeknek a terrorveszély-helyzettel kapcsolatos módosításáról 5. § 46/A. A terrorveszély-helyzetben bevezethető rendkívüli intézkedések 78/A. § A Kormány az Alaptörvény 51/A. cikk (2) bekezdésének alkalmazása körében elrendelhető intézkedések.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik