Poszt ITT

Anyád, seggfej, balfasz, bugyigombóc – Szanyi Tibor a Tumblr-en beszélget az európai adófizetőkkel

A szocialista EP-képviselő egy lelkizős eszmecserébe kapcsolódott be, pillanatok alatt politikai vita és választókon gúnyolódás lett belőle.

Kemény anyázásba bonyolódott Szanyi Tibor szocialista EP-képviselő a Tumblr-en, méghozzá nem is akárhogy – fedezte fel a 444. Az egész ott kezdődött, hogy egy lány megírta: szeretne bájos, szende és ártatlan lenni, de ő a jófej, nagypofájú és talpraesett, és nem érte jön el a herceg. Ez eddig teljesen rendben is van, hasznos, ha az emberek kibeszélik a problémáikat és legalább egy-két jó szót tudnak adni másoknak, de arra senki nem számított, hogy Szanyi Tibor is bekapcsolódik a beszélgetésbe.

Mert attól tartok, nem magad vagy, hanem egy szerepet játszol

– fejtette meg a politikus a lány gondját. Majd azt is mondta, hogy ő politikusként is önmaga.

Ezután a beszélgetés hipp-hopp át is terelődött politikai síkra, az MSZP jövőjére, a választások demokratikusságára ésatöbbi, mire az egyik tumblr-ező felvetette, hogy „amikor ugatni köllött volna, akkor hun vót”, felróva Brüsszelt, a milliós fizetést és állítólagos kurvázásokat. Mire jött a válasz Szanyitól:

Anyád rendben van?

Volt ezután minden, seggfej barmozás után Szanyi az őt kritizáló szemére vetette, hogy

Te nem ‘szegény elkeseredett választópolgár’ vagy, hanem egy szimpla balfasz. Vagy jobbfasz…, de ha utálod a skatulyázást, akkor csak egy pöcs!

Illetve bugyigombócnak is nevezte vitapartnerét, majd gúnyolódott egy sort, hogy ő csak az idézőjelbe téve szegény, ártatlan választók hangjára válaszol. A beszélgetést itt követhetik nyomon, ilyen szépen még Deutsch Tamás, a Twitter trubadúrja sem beszélgetett az európai adófizetőkkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik