Poszt ITT

Variációk egy Fidesz-frakcióközleményre

nemeth-szilard(210x140).jpg (Array)
nemeth-szilard(210x140).jpg (Array)

A kormánypárti képviselőcsoport már jó ideje teljesen retardált közleményekkel nézi az embereket teljesen hülyének, de most magukhoz képest is szintet léptek.

A bevándorláspárti civilekkel és a baloldali pártokkal ellentétben a kormánypárt nem kívánja megvárni a válaszlépésekkel azt, hogy az illegális bevándorlók tömegei fegyveresen próbálkozzanak bejutni az országba.

A bevándorláspárti civilekkel és a baloldali pártokkal ellentétben a kormánypárt nem kívánja megvárni a válaszlépésekkel azt, hogy az illegális bevándorlók tömegei teleporttal próbálkozzanak bejutni az országba.

A bevándorláspárti civilekkel és a baloldali pártokkal ellentétben a kormánypárt nem kívánja megvárni a válaszlépésekkel azt, hogy az illegális bevándorlók tömegei galaktikus csillagrombolókon próbálkozzanak bejutni az országba.

A bevándorláspárti civilekkel és a baloldali pártokkal ellentétben a kormánypárt nem kívánja megvárni a válaszlépésekkel azt, hogy az illegális bevándorlók tömegei karmikus lélekvándorlás útján próbálkozzanak bejutni az országba.

A bevándorláspárti civilekkel és a baloldali pártokkal ellentétben a kormánypárt nem kívánja megvárni a válaszlépésekkel azt, hogy az illegális bevándorlók tömegei csillámfaszlámaháton próbálkozzanak bejutni az országba.

A bevándorláspárti civilekkel és a baloldali pártokkal ellentétben a kormánypárt nem kívánja megvárni a válaszlépésekkel azt, hogy az illegális bevándorlók tömegei kopoltyúkat növesztve a Duna jege alatt Budapestig felúszva próbálkozzanak bejutni az országba.

A bevándorláspárti civilekkel és a baloldali pártokkal ellentétben a kormánypárt nem kívánja megvárni a válaszlépésekkel azt, hogy az illegális bevándorlók tömegei Makovecz Imre-féle organikus sátánista szektatemplomnak álcázva próbálkozzanak bejutni az országba.

A bevándorláspárti civilekkel és a baloldali pártokkal ellentétben a kormánypárt nem kívánja megvárni a válaszlépésekkel azt, hogy az illegális bevándorlók tömegei Németh Szilárd mellkasából váratlanul hatalmas kínok között kiszakadva próbálkozzanak bejutni az országba.

A bevándorláspárti civilekkel és a baloldali pártokkal ellentétben a kormánypárt nem kívánja megvárni a válaszlépésekkel azt, hogy az illegális bevándorlók tömegei Rogán Antal Pasa-parki ingatlanjából hirtelen kinőve próbálkozzanak bejutni az országba.

Köszönjük, nem kérünk levélszemetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik