Mobil

Olcsóbb változat jöhet a Samsung Galaxy Note 8-ból

A 929 dolláros Samsung Galaxy Note 8 nem különösebben specifikációival, inkább borsos árával lepte meg a felhasználókat: bárhonnan is nézzük, közel 385 ezer forint elég magas ár egy telefonért.

A legújabb pletykák szerint a dél-koreai gyártó egy megfizethetőbb, szerényebb hardverekkel felszerelt változatot is piacra dobhat a Note 8-ból.

Vissza a jövőbe: íme a robbanós mobil utódja, a Samsung Note 8
Olyan mint egy S8+ ceruzával, vagy mintha a Note 7 sosem történt volna meg.

A kérdéses készüléket az ITHome szúrta ki a kínai hírközlési hatóság, a TENAA adatbázisában, ahol egy 4 GB memóriával felszerelt Samsung készülékről írnak.A héten bejelentett alapváltozatba 6 gigabájt RAM-ot pakolt a cég, és bár a telefon nincs megnevezve, a többi specifikációja nagyon hajaz a Galaxy Note 8-ra: 6,3 hüvelykes, 1440×2960-as felbontású Super AMOLED kijelző, Snapdragon 835-ös chipset, IP68-as minősítés, 3300 milliamperórás akkumulátor, valamint duál-kamera és íriszszkenner szerepel a hatóság honlapján.

A MySmartPrice szerint a 4 gigabájtos modell 80-115 dollárral (20-30 ezer forint) lehet olcsóbb az eredeti árnál,  bár azt nem tudni, honnan szedik ezeket az információkat, valamint arról sem szól a fáma, hogy Kínán kívül is kapható lesz a rejtélyes mobil.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik