Mobil

Látványos fotók az iPhone 7 kamerájából

A telefon még sehol, de máris meg lehet nézni, hogy milyen képeket készít.

Míg a nép az új iPhone-ok jack mentességével, illetve már napvilágra került áraival van elfoglalva, az Apple megkezdte a marketing gépezet csúcsra járatását. Azt eddig is sejthettük, hogy ennek középpontjában a kamera fog állni, és a hétvégén közzétett két sorozat ezt csak tovább erősíti.

Az egyiket a Sports Illustrated profi fotósa, David E. Klutho készítette, a téma pedig a Titans – Vikings NFL mérkőzés volt. A képeket egy iPhone 7 Plus, illetve annak dupla objektíves kamerája alkotta meg, a végeredmény pedig kétségkívül látványos, de messze nem kelt természetes hatást. A túlhúzott, túlszaturált felvételek egyelőre azt mutatják, hogy természetes és sok fényben az iPhone kamerája részlet gazdag fotókat lő.

 

Galéria
NFL: Minnesota Vikings vs Tennessee Titans NFL: Minnesota Vikings vs Tennessee Titans Nissan Stadium/Nashville, TN 09/11/2016 SI-537 TK1 Credit: David Klutho

 

A másik széria sokkal visszafogottabb, természetesebb színekkel dolgozik és itt az ESPN fotósa a kompozíciókra is nagyobb hangsúlyt fektetett. A US Open meccseinek dokumentációjába már került közeli, zárt térben, lámpafény melletti felvétel, illetve az is kiderül, hogy az Apple új kamerája kiválóan kezeli a nagy dinamikájú fényviszonyokat.

Galéria
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 08: Spectators wearing stars and stripes watch action on the big screen in front of Arthur Ashe Stadium on Day Eleven of the 2016 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 8, 2016 in Queens. (Landon Nordeman for ESPN)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik