Mobil

A Xiaomi szexi okosórával rukkolt elő

Nem csak egy lázálomnak tűnő olimpiáért lobbizó Magyar Ház lehet trendi, szexi és elegáns, hanem a Xiaomi okosórája is, aminek ráadásul tényleg van értelme, és lényegesen olcsóbb, mint egy ötkarikás játék. Ráadásul a gyártó már bizonyította a Mi Bands-en keresztül, hogy jó áron kínál hordható okoskütyüt.

Az Amazfit Watch a Xiaomi leányvállalatának, a Huaminak a terméke, és a neve azért tűnhet ismerősnek, mert 2015-ben már piacra került a simán Amazfit elnevezésű elődje, ám az inkább csak egy tracker volt, míg most sokkal inkább okosóraként tekinthetünk az új termékre. De lássuk inkább, mit rejt az egyébként tényleg csinos újdonság, és mivel kecsegteti azokat, akik lecsapnak rá?

xiaomi-amazfit-640x360

Kezdetnek érdemes rögtön a kerámia előlappal, illetve az 1,34 hüvelykes kijelzővel nyitni, de érdemes megemlíteni az IP67 tanúsítványt is, ami azt jelenti, hogy nem kell sírásra görbült szájjal keseregni, ha véletlen vízbe esik, vagy vízbe ugrik a felhasználó az órával. A motorháztető alatt egy 1,2 GHz-es processzor, 512 MB RAM, illetve 4 GB-os tároló lakik, melyeket 200 mAh-s akkumulátor szolgál ki. Az óra saját GPS-vevővel, és pulzusmérővel is rendelkezik, ami elsősorban a sportos felhasználóknak lesz érdekes, illetve ez az a két tulajdonság, amivel jelentősen többet tud egy közönséges fitness trackernél.

Végezetül érdemes ismételten vetni egy pillantást a fenti képre, mert bár a Huami nem cicomázta túl az Amazfit Watch-ot, mégis sikerült egy pofás, valóban jól kinéző terméket alkotnia, amiért egyébként 120 dolláros áron kerül a boltokba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik