Mobil

Furán néz ki az új Google mobil

Ha igaz, amit a képen látunk, akkor a 2016-os HTC Nexus tervezői eléggé mellélőttek.

Az a csodás az internetben, hogy szinte minden információ azonnal elérhető, ami persze egyúttal azt is jelenti, hogy számtalan olyan van, ami nem ellenőrzött, és idővel kiderül róla, hogy nem igaz, de addig is lehet lebegtetni. Nem tudni, hogy az a fotó, ami most megjelent az új Nexus mobilról, igaz-e, de ha igen, akkor nagy a baj.

Egy  bizonyos “Nexus” nevű felhasználó feltöltött a Twitterre egy fotót melyről azt állítja, hogy a 2016-os HTC Nexus látható rajta, és azt mondja, hogy amolyan részeg szerelemgyereke a Nexus 4-nek, illetve az iPhone-nak, beleértve az üveg hátlapot, és az ujjlenyomat-olvasót. És a helyzet az, hogy mint ilyen, nem is tűnik olyan őrületesen szépnek, de erről mindenki meggyőződhet a saját szemével is, ha megtekinti a Tweetet.

Az eszköz élei alapján úgy tűnik, hogy műanyag burkolatról beszélhetünk, míg a hátlap valóban üveg hatású, ellenben legalább van rajta 3,5 mm-es jack csatlakozó, ami az érkező iPhone-ról nem feltétlenül mondható el. A képet a Twitterre kiszivárogtató felhasználó szerint ez ráadásul a prémium modell, mert az olcsóbb kivitel teljesen műanyag, míg méretben mindkét eszköz esetében 5,5 hüvelyknél kisebbre számíthatunk. Most már tényleg csak annyit kell észben tartani, hogy a forrás talán csak trollkodik egy kicsit, és messze nem a tények ismeretében töltötte fel a képet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik