Mobil

Csak hajlított kijelzős változat készül a Galaxy Note 7-ből

Ha a hajlított a menő, akkor a Samsung minek gyártana hagyományos kijelzőset?

A Galaxy Note 7 kapcsán számos pletyka napvilágot látott, de ezekből csak egyetlen egy vált valóra, mégpedig az, hogy a Galaxy Note 5 után nem a 6, hanem a 7 jön, mert így jobban kiadja a párhuzamosság a Galaxy S7-tel. Na jó, meg az iPhone 7-tel is, bár errő nem nagyon beszél a Samsung.

Érdekessége az érkező eszköznek, hogy a The Korea Herald értesülései szerint a cég már nem is akar normál kijelzős Note-ot, hanem csak a hajlítottat, ami annyiban nem újdonság, hogy már a Note 4, a Galaxy S6, és a Galaxy S7-ből is láthattunk “edge” kivitelt, ami a cég szerint azért jó, mert nagyon menőn néz ki. És ebben van némi igazság, mert míg a hagyományos kinézetet már régen megszokta a szemünk, míg a lekerekített kijelző még mindig újdonságként hat, és valóban jó ránézni.

Forrás: gsmarena
Forrás: gsmarena

Sőt, az S6 edge megjelenésekor kiderült, a Samsung erősen alábecsülte a keresletet, és egyszerűen nem tudott hirtelen annyi lekerekített kijelzős készüléket szállítani, amennyit a piac felszippantott volna. Természetesen tanultak belőle, és a Note 7-nél elvileg már nem fordulhat elő ilyesmi. Egyébként pedig ha valaki egy Samsung csúcskütyüt vásárol hajlított kijelzővel, akkor valószínűleg nem nagyon érdekli, hogy abból már nincs hagyományos kinézetű, csak hajlított.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik