Mobil

A következő Samsung Note átugrik egy egész számot

Egy-kettő-öt! - mondta Arthur a Gyaloggaloppban. Négy-öt-hét! - mondja a Samsung a Galaxy Note-tal.

Sok olyan ember van, aki szereti a folytonosságot, és a legtöbben ragaszkodunk a megszokott dolgokhoz, így például három figyelmeztetéshez, négyen vagyunk a társasjátékokban, hét a szerencseszámunk, és kiakadunk, ha összezavarnak minket számolás közben. Most pedig gondoljunk bele abba, hogy milyen, amikor egyszer csak azt halljuk, hogy a Samsung nem folyószámosan sorszámozza valamelyik termékét. Jelesül a Galaxy Note-ot.

Dél-Koreából olyan hírek jöttek, hogy a Samsung következő phabletes rombolója, ami elvileg a Galaxy Note 6 lenne, nem a Galaxy Note 6, hanem a Galaxy Note 7 lesz, tehát igen, jól látják, egy egész számot ugrik a gyártó. Micsoda unortodox gondolkodásmód! A dolog mögött ugyanakkor nincs túl nagy varázslat, hiszen érthető, ha a koreai cég megpróbálja a csúcstermékeit minél inkább közelíteni egymáshoz, ehhez pedig hozzátartozhat, hogy a Galaxy S7 mellett ne a Galaxy Note 6 legyen az aktuális phablet-modell.

galaxy note 7

Habár nehezen elképzelhető, de megeshet, hogy egyes vásárlókat összezavarhat a tény, miszerint telefonból már a hetes van piacon, míg a phabletből csak a hatos, és azt gondolhatják, hogy nem a legújabb generációval van dolguk. Nem valószínű, de láttunk már fura dolgokat a vásárlói logikában. Sokkal érdekesebb viszont az a megközelítés, miszerint az Apple az iPhone 7-es megjelenését készíti elő, és ilyen formán valóban jobban néz ki, ha a Samsung termékeinek sorszáma sem alacsonyabb, mert pszichésen azt az érzetet keltheti, hogy emiatt gyengébb is.

A hatost átugró Note 7 megjelenése augusztus közepére várható, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi információk szerint augusztus 20 előtt kerül a boltokba, a korábbi generációból ismert lekerekített vonalakkal, és üveg hátlappal. Azzal meg csak megbarátkozik mindenki, hogy ötös után a hetes jön.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik