Mobil

Minden Androidot felturbóz ez az alkalmazás

A HTC alkalmazása egy lelkiismeretes házmester gondosságával tartja karban a telefonunkat, és biztosítja annak minél gyorsabb működését.

A Google Play rogyásig van a különböző optimalizáló alkalmazásokkal, melyek mindegyike csodákat ígér, aztán van, amelyik valóban jól működik, míg olyan is akad, amitől csak a telefon válik instabillá, tehát nagyon oda kell figyelni, hogy melyiket választjuk. A nemrég új (és elég jónak tűnő) csúcsmobilt villantó HTC-nek is van egy alkalmazása, mely elvileg akár még jó is lehet.

Miközben a cég minden idegszála a HTC 10-re feszül rá, azért arra is futotta az erejükből, hogy bedobják a Google Play kínálatába a HTC Boost+ nevű alkalmazásukat, mely a Lollipop és annál újabb rendszereken futtatható. Segítségével bármely droidos készülék (tehát nem csak a HTC-k) gyorsítható, hiszen az app eltakarítja a szükségtelen szemetet, üríti a gyorsítótárat, kihajítja a telepítésekből visszamaradt hulladékot, illetve a RAM-mal is foglalkozik, ha szükséges. Ez utóbbit azonban kezeljük fenntartásokkal, hiszen már számtalanszor kiderült, hogy a memória piszkálása inkább csak parasztvakítás, semmint valós gyorsítás.

htc boost+

Mindenesetre van még néhány hasznos funkciója a HTC Boost+ alkalmazásnak, így például az, hogy jelkóddal védhetjük vele az alkalmazásainkat, illetve arra is figyelmeztet, hogy mely appok azok, melyeket nagyon ritkán használunk, és szerinte akár törölhetnénk is a telefonról. Összességében tehát egy kellő mennyiségű funkciót tartalmazó fejlesztésről van szó, ám azt azért érdemes figyelembe venni, hogy hasonló feladatokra specializált alkalmazásokból több is elérhető a Google Play-en, és némelyik egészen jól működik. Ennek ellenére érdemes kipróbálni a HTC Boost+ appot, amiről talán mégis kiderülhet, hogy jobban, szebben és ügyesebben teszi a dolgát, mint a hasonszőrű társai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik