Mobil

Megújultak a Telenor feltöltőkártyás csomagjai

A lakossági szegmensben még mindig többen választják az előre fizetős megoldást, most nekik érkeznek új konstrukciók a modern használati trendekhez igazodva.

Menő mostanában átalakuló felhasználói igényekre és változó használati szokásokra hivatkozni szinte minden üzletágban, de a mobilkommunikáció terén ez valóban igazolható indok. Manapság már sok minden szinten mást igényel egy mobilozó, mint mondjuk öt éve. Főleg, ha kártyás.

Míg a hagyományos, számlás módszert általában a céges ügyfelek, valamint a stabil egzisztenciával rendelkezők kedvelik inkább, a feltöltőkártyás opció leginkább a fiatalabb korosztály kedvence leginkább azért, mert ezzel kordában tudják tartani a költségeiket. Viszont pont ez a korcsoport az, amely már messze nem elégszik meg azzal, hogy telefonál és SMS-t ír: ők azok, akik folyamatosan a közösségi oldalakon lógnak, üzenetküldőkön és chat-alkalmazásokon keresztül érik el egymást. Az eddigi kártyás megoldásokban az ilyesmikre legfeljebb ritkán volt lehetőségük, ők voltak a gyorséttermekben, kocsmákban itt-ott elérhető ingyenes WiFi-hotspotok folyamatos vadászai.

A legolcsóbb új kártyás csomag, a MyTalk azonban nem is annyira a fiataloknak, hanem a viszonylag kevés hívást indító, adatkommunikációt nem igénylő, ám folyamatos elérhetőségre vágyó időseknek kedvez. Ebben 1990 forintért, percenként 20 forintos díjért beszélhetnek az ügyfelek 100 percet, 30 napos időtartamig. Ha a 30 nap vége előtt sikerül elhasználni a beszélgetési keretet, a fennmaradó időre 40 forintos percdíjért lehet telefonálni, vagy a 30 napos díj arányosan elosztott áráért újra aktiválható a kedvezményes percdíj. Ehhez a csomaghoz mindössze 50 megabájtos, minimális adatkeret jár.

A MyChat viszont már egyértelműen a fiatalok új szokásaira szabott csomag. Szintén 1990 forintos összegért korlátlan hozzáférést ad a Facebookhoz, Messengerhez, Instagramhoz, Twitterhez és WhatsApp-hoz (érdekes, hogy a Viber kimaradt, de a Telenor felmérése alapján a fiatal korosztálynál a WhatsApp már népszerűbb). Minden más netes tevékenykedéshez 1 gigabájtos adatkeret jár 30 napra. Itt a hosszabbítás ugyanazon az elven működik, mint az előző csomagnál, tehát ha valaki még a 30 napon belül eléri az adatlimitet, a 30 napos díj arányos részéért újabb 1 gigabájtot kaphat.

A telefonálás és netezés ötvözésére ott a MyTalk&Chat csomag, ahol szintén 30 napos szakaszokra lehet előfizetni 4990 forintért. Aki pedig tényleg nagyon keveset beszél, és egyáltalán nem netezik, választhatja a havidíjmentes MyStart alapcsomagot, ahol viszont minden percnyi hívás illetve SMS 40 forintba kerül. A csomagokat ön is könnyen összehasonlíthatja az alábbi táblázat segítségével, vagy a szolgáltató kártyás tarifákat összesítő aloldalán.

telenor-kartya-02

A Telenor az új kártyás tarifák bevezetéséhez most 5000 Ft kedvezménnyel kínál két okostelefon típust is, az új tarifák bármelyikével a Lenovo A2010 és a HD kijelzős Micrsosoft Lumia 550 mindössze 24990 forintba kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik