Mobil

Agyára mennek a húsvéti nyulak? Cselekedjen!

Csokinyulak a polcokon. A gyerek élő nyusziért visít. Még a tévéből is nyulak ugrálnak. Mutatjuk, hogy vezesse le a feszültséget.

Vegye például elő androidos telefonját, és töltse le az ingyenes Bunny Shootert. A játék persze nem egy hatalmas durranás, ugyanarra az ötletre épít, mint például az Angry Birds sorozat. Adott egy lövedék (jelen esetben nem madár, hanem nyílvessző), meg egy adag célpont (ami most malac helyett egy adag nyúl), aztán sutty, és jó esetben bang.

A nyulakat persze nem csak magukkal a nyílvesszőkkel iktathatjuk ki az életünkből, hanem különféle közvetett módszerekkel is, például ha ellövünk fölöttük egy olyan madzagot, amin egy teljesen indokolatlanul odahelyezett üllő lóg (ami nem épp a leghihetőbb élethelyzet, de ezt most hagyjuk). A pályák pedig vannak annyira változatosak, hogy a viszonylag könnyen teljesíthető első szintek után már valóban gondolkodni és tervezgetni kell a kis nyavalyások kiirtása érdekében.

bunny-shooter-02

Érdekes, hogy a Bunny Shooter eredeti változata csak Android alá érhető el a Google Play-en, míg iPhone-ra valamiért csak egy felturbózott változat, a teljesen érthetetlenül karácsonyi környezetbe helyezett Bunny Shooter Christmas található meg. De sebaj, mindegy, hogy hóban vagy napsütésben, de a mindenhonnan előbukkanó nyulaknak menniük kell! (Természetesen csak a játékban, mert az igazi nyulak jó fejek, szeresse ön is az igazi nyulakat, köszönjük.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik