Mobil

Hármasszex-társkereső a legújabb mobilos őrület

Akinek már a Tinder néhány képes és mondatos randi-alkalmazása is kicsapja a biztosítékot, ne is olvasson tovább. Vagy pont azért olvasson tovább, hogy utána legyen mi ellen tüntetni.

Már az internet térhódítása is nagyon felpörgette a különféle társkeresőket és randi-szolgáltatásokat, az okostelefonok és appok pedig ontják a különféle újabbnál újabb megoldásokat. A hagyományos társkeresők után manapság már az olyan appok hódítanak, mint a Tinder, amelyet sokan azért ítélnek el, mert mindössze néhány profilkép és a földrajzi távolság (no meg egy csodás ál-Coelho idézet) alapján lehet válogatni a célcsoport tagjai között. És igen, van extrémebb.

A csodálatos nevű 3nder eléggé pofátlanul nyúlja a Tinder nevét, ráadásul így is hirdetik magukat: Tinder hármas kapcsolatra, azaz Tinder for threesomes, rövidítve threender, és máris kész az új fantázianév.

Az alapító Dimo Trifonov szerint nem szabad megbotránkozni az alkalmazás célján és létezésén. “Manapság egyre többen keresnek úgy kapcsolatot, hogy közben minél több szabadságot szeretnének belevinni. Mi egy olyan, biztonságos környezetet kínálunk a nyitottan gondolkozóknak, ahol hasonló partnereket találhatnak, és az eddigi visszajelzések fantasztikusak. Ráadásul nemtől és orientációtól független szolgáltatást kínálunk, amelyben bárkinek helye van.”

Az iPhone-ra már elérhető, Androidon pedig várólistás 3nder havidíja 13 dollár, de ez leginkább azt szolgálja, hogy tényleg csak a téma iránt komolyan érdeklődők iratkozzanak fel, és keresgéljenek, valamint a már meglévő felhasználókat valamelyest védi a hagyományosan gondolkodók előtti lebukástól. Persze máris sokan arra figyelmeztetnek: érdemes visszaemlékezni, mekkora botrány volt nemrég az Ashley Madison partner-szolgáltatás adatainak kiszivárgásakor, és ilyesmi akár itt is előfordulhat. Mindenesetre a 3nderben nem csak a felhasználók, de a befektetők is hisznek, az alkalmazás most kapott egy 500 ezer dolláros tőkeinjekciót, természetesen anonim üzletemberektől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik