Média

Nagy változás a Da Vinci Learning tévécsatornán

Da Vinci Learning
Da Vinci Learning

Hamarosan HD-ra vált a Da Vinci Learning – írja a dtvnews.hu.

A portál arról is ír, hogy a HD adás továbbítása idén november elsejétől indul, de a zökkenőmentes átállás érdekében 2018 januárjáig még párhuzamosan megmarad az SD minőségű adás is.  2018 januárjától viszont a Da Vinci Media a csatornát már csak HD minőségben sugározza majd az Amos 7 műholdon. Ám a televíziós cég megengedi a vele partnerségben lévő kábelszolgáltatóknak, hogy akár SD minőségre lekonvertálva is továbbítsák az előfizetőiknek a műsort.

A Da Vinci Learning egy újító jellegű, az élethosszig tartó tanulás jegyében minden korosztályt megcélozni kívánó oktató csatorna.  A Da Vinci Learning több millió nézőhöz jut el világszerte, 16 nyelven sugározza műsorait, és több mint 100 országban látható.

Kiemelt kép: Josh Gates, a Travel Channel műsorvezetője egy magyarországi forgatás alkalmával. Fotó: Travel Channel/archív
Az Eurosport és a Discovery Channel tulajdonosa felvásárolja a Travel Channel és a Food Network gazdáját
Az Eurosportot és a Discovery Channelt is működtető Discovery Communications 14,6 milliárd dollárt fizet a Scripps Networks tulajdonjogáért. Utóbbihoz tartozik a Food Network és a Travel Channel is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik