Média

Indul az RTL újfajta valóságshow-ja

Házasság első látásra
Házasság első látásra
Május 2-án indul a Házasság első látásra című valóságshow, ahol úgy kötnek a kiválasztott párok házasságot, hogy előzőleg nem találkoztak.

Május másodikától lesz látható a számos országban már sikeresen futó Married at first sight formátum hazai adaptációja, a Házasság első látásra című valósághow az RTL Klubon.

A műsor egyben egy szociális kísérlet is lesz, ugyanis a jelentkezőket egy pszichológusokból és párkapcsolati szakértőkből álló szakmai csapat hallgatja meg. A tudományos módszereken alapuló teszteket követően pedig megkeresik a jelentkezők tökéletesnek vélt partnereit. A csavar, hogy a tudomány szerint egymásnak teremtett párok elsőnek az oltár előtt találkoznak és ismeretlenül házasodnak össze. A nászút után összeköltöznek és négyhetes együttélés után döntenek, hogy együtt maradnak vagy elválnak. Vagyis vakrandi helyett vakházasságra lehet jelentkezni és a műsor abban is újszerű lesz, hogy nem a házasságig vezető utat kíséri figyelemmel, hanem azt, ami a boldogító és igencsak vakmerő „igen” kimondása után történik.

A műsor formátuma egyébként Dániából származik, de számos országban, így az Egyesült Államokban és Ausztráliában is futott már több évadon keresztül.

A YouTube-on meg is található a külföldi változat.

Ez pedig már a hazai változat előzetese.

A „vakházasságtól” a döntésig vezető utat a nézők minden hétköznap este 18:55-től láthatják majd az RTL Klubon május 2-tól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik