Média

Széll Tamással érkezik a Bocuse d’Or a TV Paprikára

bocuse-d'or széll tamás
bocuse-d'or széll tamás
Az ismert sztárséffel folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata.

Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata, mely a 2016-os világraszóló európai győzelemtől a 2017-es lyoni döntőig tartó szakaszt mutatja be. A csatorna azt ígéri, hogy eddig soha nem látott szakmai titkok derülnek ki a világbajnoki felkészülésről, láthatóak lesznek a legizgalmasabb lyoni pillanatok.

A TV Paprika a Müllner & Kálmán Content Lab céggel közös produkciójában nyomon követte a rázósabb és könnyedebb pillanatait a megmérettetés időszakában. A verseny után Széll Tamás és Szabó Kevin Jókuti András vendégeiként megmutatják, hogyan lehet otthon is Bocuse d’Or alapanyagokkal, a verseny ihlette, ám mégis egyszerű fogásokat elkészíteni.

A négyrészes sorozatban megszólalnak a magyar Bocuse-csapat tagjai, szakmai tanácsadójuk, a három Michelin-csillagos Rasmus Kofoed, valamint Serge Vieira, az európai döntő zsűri tagja, Jerome Bocuse, a Bocuse d’Or elnöke és Joel Robuchon, a világ jelenleg legtöbb, mintegy harminc Michelin-csillaggal rendelkező séfje.

A Bocuse d’Or – Lyon premierjét április 22-én 11 órakor vetíti a TV Paprika. A további epizódok 23-án, illetve 29-én és 30-án ugyanebben az időpontban lesznek láthatók.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik