Média

Több tévécsatornáról is leveszi a kódolást a TARR

A Filmbox, a National Geographic és az AXN is kódolatlan lesz a következő időszakban a kábeltévé-szolgáltató digitális rendszerén.

Az AXN csatorna idén áprilisban valamennyi, vagyis alap és mini csomaggal rendelkező ügyfelek számára is kódolatlanul érhető el a digitális vételi móddal rendelkező ügyfelek számára a TARR-nál a 20. programhelyen, valamint mobiltévén. Ezenkívül a szolgáltató mobiltévés applikációján belül a Filmtár menüpontban az AXN NOW részeként a Karib tenger kalózainak első 4 része videotéka szolgáltatásként díjmentesen, reklámok nélkül megnézhető.

Április 30-ig a National Geographic csatorna is kódolatlanul fogható, így a csatorna a Mini díjcsomagos ügyfeleknek a 36. programhelyen, valamint mobiltévén elérhető díjmentesen.

Április 10. és 24. között a FilmBox kiscsomag 4 tévécsatornája szintén kódolatlanul lesz elérhető az Alap és az Extra csomag előfizetői számára-  derül ki a társaság honlapjáról.

A FilmBox family a 75., a FilmBox Prémium a 76., a FilmBox a 77., a Filmbox Extra HD a 78. programhelyen érhető el. A FilmBox csatornával kötött megállapodásuknak köszönhetően az Extra csomagban lévők mobiltévés applikációval is elérhető a FilmBox kiscsomag tartalma, sőt további FilmBox csatornákhoz (Arthouse, 360 TuneBox, FastandFun, DocuBox, FashionBox, FightBox) és a FilmBox videoótékájához (FilmBox OnDemand) is hozzáférést is kapnak az érdeklődők.

Fontos, hogy a lehetőséggel csak a digitális előfizetők tudnak élni, vagyis az alábbi településen élők technikai okok miatt nem: Aparhant, Bázakerettye, Dióskál, Egeraracsa,  Kiscsehi, Kustánszeg, Lipseszentadorján,  Pacsa, Pakod,  Zalatárnok. Adony esetében (bár digitális szolgáltatással nem lefedett területről van szó), az AXN csatornát azért biztosítják pluszban a C25 (503,25 MHz) helyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik