Média

A TV2 frigyre lép a Riposttal

Ripost print
Ripost print
Nem véletlenül járt mostanában a Róna utcában a TV2 székházában Ómolnár Miklós. Indul az általa főszerkesztett Ripost című tévéműsor, a hasonló nevű bulvárportál és bulvárújság tévés adaptációja. Mondjuk, mi lesz még ezenkívül.

Pikáns helyzet áll elő hamarosan a TV2-nél, miután igaznak bizonyultak a rég óta keringő pletykák, hogy a Ripost című bulvárportál és a hozzá kapcsolódó napilap szövetkezik Andy Vajna tévécsatornájával, és Ripost címmel indítanak új műsort.

Az új műsor mindenesetre február 27-én indul, a TV2 megújuló műsorstruktúrája keretében, és hétfőtől-péntekig láthatják a csatornát választó tévénézők. Az új magazinműsorban friss sztárhírekről esik majd szó. A fejlemény azért is érdekes, mert a Ripostnak az az Ómolnár Miklós a főszerkesztője, aki korábban még a Story Magazinnak volt az első embere, ám a helyét ott egy ideig az a Kökény-Szalai Vivien vette át, aki azóta a TV2-nél dolgozik.  (Ómolnárt már hetekkel ezelőtt látni vélték a TV2 székházában, de amikor ez ügyben több alkalommal is kerestük őt, kinyomta a telefont, a TV2 Sajtóosztályát pedig hiába kérdeztük a tervezett műsorról hozzánk eljutott információkról és a sajátos helyzetről.)

Ördög Nóra is képernyőn lesz

A TV2 új műsorstruktúrája egyébként úgy alakul majd, hogy hétfőnként a forrongó érzelmeké, a heves ellentéteké és a békülni vágyóké lesz a főszerep. Az Egymás szemében című saját gyártású formátumban a műsorvezető Jakupcsek Gabriella lesz, aki a konfliktuskezelés folyamatában mediátori szerepet is betölt majd.

Kedden országos tévépremierrel jön majd a Született szobalányok, az Eva Longoria és a Született feleségek alkotói által jegyzett amerikai sorozat. Szerdán a sztárok gyerekei kerülnek reflektorfénybe. Ördög Nóra műsorvezetésével jön a Vigyázat, gyerekkel vagyok! A hazai hírességek gyermekükkel karöltve küzdenek meg egymással, miközben néhány vicces családi történet is napvilágot lát, lerántva a leplet a sztárok magánéletéről. Csütörtökönként a Detektív Bt. – A nyomozócsaládot vetítik majd. Bátorfiékat számos ügyfél, sokféle zűrös üggyel keresi fel, és ők igyekeznek mindet a lehető leghamarabb felderíteni, legyen szó megcsalásról, zsarolásról, zaklatásról, vagy pitiáner átverésről.

Pénteken a családi filmek szerelmeseié lesz a terep a TV2-n. Képernyőre kerül többek között a Turbó, a Croodék, az Így neveld a sárkányodat és a Rió két-két része. A török sorozatok rajongóinak hamarosan érkezik A szultána második évada, de premier epizódokkal folytatódik a Megtört szívek és a nemrég indult Fatmagül is.

Till Attila új formátummal jelentkezik

Bejelentették azt is, hogy hamarosan érkezik Till Attila műsorvezetésével az Annyit ésszel, mint erővel című game-show, ahol a játékosok együtt, de egymás ellen is játszanak, és ahol éppúgy szükség van a fizikai erejükre, mint a tudásukra.

Már javában keresi a TV2 a Séfek séfét. Az új gasztro-tehetségkutatóban profik és kezdők egyaránt indulhatnak a tíz millió forintos fődíjért, és az egyik legnevesebb nemzetközi séf iskola ösztöndíjáért. Jön a Szerelem első csókra, ami szintén a szociális kísérletek műfajába tartozik. A merész jelentkezők vakon, egy csók alapján próbálják kideríteni, ki is lehet az igazi, amihez csak egy minimális családi vagy baráti segítséget kapnak.

A Nagy Duett is új évaddal tér vissza. A showban ezúttal is profi énekesek és a dalolással eddig legfeljebb a fürdőszobában próbálkozó sztárok állnak együtt színpadra, hogy a zsűri mellett a közönséget is lenyűgözzék.

Mától várja a jelentkezőket a csatorna új szuper-produkciója, a NINJA WARRIOR Hungary, a harcosok viadala. Ide azokat várják, akikben van elég erő, akarat, kitartás, hogy legyőzze az elképesztő akadályokat. Ebben a versenyben a játékosoknak mindenre szükségük lesz, amit a testük tud, és arra is, amiről nem is sejtették, hogy bennük lakik.

Ezek jönnek a tematikus csatornáikon

A SuperTV2-n Kasza Tibor vezetésével jön a Pénzt, vagy éveket! című saját gyártású műsor. A tíz millió forintos fődíjért sztár párosok játszanak, akiknek semmi más feladatuk nincs mint kitalálni az eléjük állított civil játékosok életkorát. Folytatódik a Jóban Rosszban, és új részekkel – új szereplőkkel jelentkezik az Édes Élet, de országos filmpremierekben sem lesz hiány – többek között jön a Csábítunk és védünk, a Szerelem angolosan és a Mission Impossible: Titkos Nemzet.

A Prime kínálatában bemutatkozik a The Originals – A sötétség kora. Továbbra is az ikonikus Gotham-karakterek eredettörténetének homályos részleteit boncolgatja majd a Gotham második évada, és a Hawaii Five-0 elit nyomozócsoportja is újra akcióba lendül, valamint Magyarországon eddig nem látott részekkel érkezik a Grace Klinika tizedik szériája. A csatornán lesz látható a Prison Break folytatása is.

A blockbuster filmek csatornája, a Mozi+ idén tavasszal is olyan országos premierekkel készül mint a Terminator: Genisys, A 657-es járat.

Újabb sportjogokat is vásároltak

A Spíler TV-n már javában dübörög az angol első osztály focimérkőzéseivel a Premier League, és a jégkorong legnagyobbjaival az NHL legújabb szezonja. Tavasszal pedig a motorsport szerelmesei örülhetnek, számos exkluzív tartalommal jelentkezik a csatorna. A Sport&Events Management Kft, – Stefano Favaro tanácsára, aki felismerte az együttműködésekben rejlő lehetőségeket, – megvásárolták a SUPERBIKE világbajnokság, az RX világbajnokság, a Salakmotor világbajnokság és világkupa és a Supercars televíziós közvetítési jogait a 2017-es évtől kezdődően, továbbá a Spíler TV-n kiemelten közvetítik majd a MotoGP futamait, élőben Talmácsi Gábor és Mezei Dániel párosával.

A FEM3-on folytatódik a délelőtti magazinműsor, a FEM3 Café. Várkonyi Andrea és állandó beszélgetőpartnerei továbbra is láthatóak a Micsoda Nők!-ben, és a sztárok legpikánsabb titkaiba engednek bepillantást Orosz Barbarék az új részekkel folytatódó Hálószobatitkokban.

A Chili TV-re a saját gyártású tartalmak, a Kézzel írott receptek és az Ízes Élet Négykezes mellett számos nemzetközi formátum is érkezik. A legkisebbek is megmutatják főzőtudományukat az angol Mesterszakács Juniorban, de jön a BBC  Sütimester című sorozata is.

Két újdonsággal is bővült az Izaura TV kínálata: egy német telenovellával, az Alisa-val, illetve a történelmi ihletésű, orosz szériával, a Katalin cárnővel. Emellett olyan sorozatok folytatódnak mint a Kuzey Güney, A fekete özvegy vagy a Vad angyal.

A Kiwi TV  a Hupikék Törpik új részeivel jön, valamint a Zűrgombócok második évada is megy tovább. Továbbá képernyőn lesz a Harisnyás Pippi, a Maja, a méhecske, a Flipper és Lopaka, vagy a Blinky Bill kalandjai.

A Humor+ csatornán országos premierként negyedik szériájával folytatódik Az ítélet: család, valamint kilencedik és tizedik évadával debütál az Amerikai fater. Az Ember vs. légy vagy a Kapsz egy fülest epizódjai is folytatódnak.

A TV2 egyébként ma sajtótájékoztatót is tartott. Itt Dirk Gerkens TV2-vezér azt hangoztatta, hogy idén legyűrik a rivális RTL-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik