Média

ATV: Jaksity Kata visszatér, Péterfi Judit távozik

jaksity katalin (c) MTI / Máthé Zoltán
jaksity katalin (c) MTI / Máthé Zoltán
Már január végén látható lesz Jaksity Kata a Híradóban, de nem sokára egy új műsornak is házigazdája lesz. Megszűnik viszont a Magánszféra, ahol korábban Vona Gábor megmutathatta a bicepszeit Péterfi Juditnak, aki távozik is a csatornától.

Kele Eszter, az ATV szóvivője megerősítette a 24.hu-nak azokat az értesüléseket, hogy újra műsort vezethet az ATV-nél Jaksity Kata, méghozzá már január végétől.

Jaksity eleinte az ATV Híradó egyik műsorvezetője lesz, de hamarosan Frontember címmel egy új műsort is vezet majd. Ez utóbbiban véleményformálókkal, politikusokkal, üzletemberekkel beszélget.

A 44 éves műsorvezető, aki korábban modellként is ismert volt, nem ismeretlen az ATV nézői számára, hiszen megfordult már a csatorna több műsoránál. Korábban a Klubrádiónál, a TV2-nél és a Széles Gábor-féle Echo TV-nél is volt már kitérője.

A Magánszférának vége, Péterfi Judit távozik

Magánszféra - Péterfi JudittalSzintén az ATV-vel összefüggő hír, hogy Péterfi Judit műsorvezető a Facebookon bejelentette: megszűnik a Magánszféra című műsor az ATV-n.

Ez az a tévéprodukció, ahol ismert politikusokat mutattak meg a hétköznapjaik során. Első vendégük Vona Gábor Jobbik pártelnök volt, akivel egy edzőteremben, gyúrás közben beszélgettek, de később vendég volt például Gyurcsány Ferenc is, aki arról is vallott, hogy nem használ dezodort, és ugyanitt volt vendég Hadházy Ákos, a trafikmutyi botrányt kirobbantó egykori fideszes állatorvos is, aki ma már inkább az LMP-ben politizál.

A Magánszféra állítólag anyagi okok miatt szűnik meg, legalábbis az ATV sajtósa egy közleményben azt írja, hogy Péterfi azért távozik az ATV-től, mivel a műsorvezető anyagi elvárásait nem sikerült egyeztetni a csatorna elképzeléseivel:

Péterfi dupla költségvetéssel képzelte a folytatást, melyre a csatorna egy ajánlattal válaszolt ugyan, de megegyezés nem született, ezért a Péterfi Judit távozik a csatornától.

Péterfi egyébként ezzel indokolta a műsora megszűnését:

Az ATV vezetése nem fogadta el a Magánszféra folytatására vonatkozó javaslatomat. Olyan kompromisszumokat kellett volna meghoznom, amelyeket nem tudtam volna vállalni szakmailag. A műsor az én tulajdonom, a politikusok és a politikához közelálló emberek magánéletének ezen módon való bemutatása az én ötletem, a műsor koncepciója az én gondolataimra épült.

A Magánszféra népszerűnek bizonyult, elérte a célját. A politikusok, politikai szereplők személyiségének, gondolkodásának ilyen típusú bemutatását továbbra fontosnak tartom, így a műsoromnak új otthont keresek – hangsúlyozta a tévés, aki az ATV-t megelőzően a Story TV-nél volt híradós.

Más változások is vannak

A Hit Gyülekezete érdekkörébe tartozó tévécsatornánál más személyi változások is vannak. Műsort vezet majd Krizsó Szilvia, távozik viszont Kálmán Olga, aki a Simicska Lajos tulajdonolta HírTV-nél folytatja pályafutását. Az is kiderült, hogy Mészáros Antónia és Rónai Egon fogják őt helyettesíteni az Egyenes Beszédben. Azzal kapcsolatban egyelőre ellentmondásos hírek vannak, hogy a TV2-nél az 1/1 Azurák Csabával című műsor elindítása kapcsán hosszú ideje hitegetett, közel egy éve parkolópályán lévő Azurák Csaba tényleg az ATV-hez igazol-e.

Frissítés I: Azurák a jelek szerint nem megy az ATV-hez. Mégis beindul a tavaly óta többször beígért műsora a TV2-nél.

Frissítés II. Harmadával rövidebb lesz az Egyenes Beszéd a jövő héttől.

(Kiemelt kép: Jaksity Kata. Fotó: MTI / Máthé Zoltán)

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik