Média

Krizsó Szilvia az ATV-nél kap műsort

Krizsó Szilvia és Alföldi Róbert
Krizsó Szilvia és Alföldi Róbert
A sztárokat faggatja majd az ismert műsorvezető, aki Krizshow címmel vezet majd színházi tévéshow-t.

Igaznak bizonyultak a pletykák: hivatalosan is bejelentették, hogy egy új beszélgetős műsorral, egy színházi talk show-val  jelentkezik február 2-tól az ATV, melynek műsorvezetője Krizsó Szilvia lesz, aki ismert hírességeket lát majd vendégül, hogy őszintén valljanak magánéletükről és munkájukról egyaránt egy különleges környezetben.

Azt ígérik, hogy bizalmas, ugyanakkor humoros beszélgetések, jelenetek és játékok teszik majd különlegessé a színházi talk show-t. A Krizshow első vendégei között szerepel többek között Alföldi Róbert, Palya Bea, Mautner  Zsófia, Sebestyén Balázs, Fischer Iván, Majka, Eszenyi Enikő, Rudolf Péter, Kovács Patrícia, Nyáry Krisztián, Pokorny Lia, Náray  Tamás is.

A felvételek a Centrál Színházban lesznek havonta egyszer február 2-tól, a műsor viszont hetente jelentkezik az ATV-n csütörtök esténként 20:30-kor. Az első Krizshow-ban Alföldi Róbert mutatja meg eddig ismeretlen arcát, akit elkísért Panka kutyája és akihez „beugrott” barátja, Jordán Tamás is. A következő héten pedig Sebestyén Balázs csillogtatja meg humorát és improvizációs készségét.

Krizsó egyébként nem lett munkavállaló az ATV Zrt.-nél, szerződése csak erre a műsorra vonatkozik.

Az év elején felgyorsult a médiapiaci keringő

Ma írtuk meg, hogy Rangos Katalin távozik a Klubrádiótól, ahol hat éven át vezette hétköznaponként a Szabad sáv című beszélgetős műsort, de elfáradt kapcsolata a rádió vezetőségével. Pindroch Tamás, a Magyar Hírlap főmunkatársa követi Bayer Zsoltot, és a Magyar Időkhöz igazol. Egy volt TV2-s kommunikációs szakember, Klastyik Heni a Rádió 1-hez igazolt. A Dívány.hu pedig megtalálta új főszerkesztőjét Sákovics Diana személyében. Elődje, Zappe Gábor távozásáról néhány napja írtunk. A több megyei lapot és a Bors című bulvárnapilapot kiadó Lapcom médiavállalatnál pedig nagyszabású átszervezésre került sor.

Pilhál György is távozik. Ő a Simicska Lajos fémjelezte, korábban kormánypárti Magyar Nemzetet hagyja ott, hogy átülhessen a kormánypárti Magyar Időkhöz.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik