Média

Változás a Blikk és a Kiskegyed kiadójánál

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2017. 01. 12. 12:15

Különválik a Ringier Axel Springer Magyarország Hirdetés és Marketing igazgatósága. Ezek két önálló igazgatóságként, és új vezetőkkel működnek a továbbiakban.
Korábban a témában:

A hirdetési csapatot az újonnan érkező, 42 éves Békés Miklós vezeti hirdetési igazgatóként, a marketingigazgató a 28 éves Holczer Angéla, korábbi marketingkommunikációs koordinátor lett.

Békés Miklós
Békés Miklós

Békés Mikós a RAS Magyarország Kft. és a Blikk Kft. portfóliójába tartozó print és online termékek hirdetési bevételeiért felelős, elsődleges feladata a print értékesítési kompetenciák és eredmények további fejlesztése mellett a cégcsoport portfóliójába tartozó online termékek hirdetési piaci jelenlétének erősítése. A szakember a cég közlése alapján az értékesítés területén szerzett 20 éves tapasztalattal csatlakozik a Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoporthoz. Korábban vezető pozíciót töltött be olyan cégeknél mint a British American Tobacco, ahol az üzletfejlesztésen és értékesítési csapatok vezetésén kívül magyarországi és nemzetközi projektekben vett részt sikeresen, az Arkon Zrt. (ingatlan.com, köpönyeg.hu), ahol digitális termékek értékesítésben szerzett tapasztalatot, valamint a Metro Kereskedelmi Kft. értékesítési csapatát vezette.

Holczer Angéla
Holczer Angéla

Az újonnan létrejövő Marketing igazgatóság a Hirdetési igazgatósághoz hasonlóan közvetlenül az operatív ügyvezető igazgatóhoz, dr. Király Máriához tartozik. Az igazgatóságot irányító Holczer Angéla a Ringier Axel Springer jogelődjénél kezdte pályáját, majd a Big Fourban üzleti tanácsadás területén szerzett tapasztalatot. 2013-ban csatlakozott újra a RAS marketing osztályához, feladata a kiadó print és online termékeihez kapcsolódó kommunikációs és kutatási projektek vezetése volt. A továbbiakban a Marketing igazgatósághoz tartozik az ATL, BTL és a kutatás B2B és B2C terület is.

A Ringier Axel Springer Magyarország olyan médiamárkák kiadója mint a Blikk napilap és a blikk.hu internetes oldal, továbbá a Glamour, a Kiskegyed, a profession.hu. A budapesti székhelyű cégcsoport több mint 400 alkalmazottat foglakoztat, a svájci-német tulajdonú, Kelet-Közép-Európa vezető integrált multimédia vállalatának, a Ringier Axel Springer AG cégnek a leányvállalata.

A mostani változásoknak egyébként az is az előzménye, hogy a korábbi hirdetési és marketingigazgató, Lengyel András 14 év után tavaly távozott a RAS-tól, és az Atmedia reklámértékesítő házhoz igazolt. Lengyel Andrással nemrégiben közöltünk interjút is.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Election posters with the leading candidates for the presidential elections in France with  Le Pen (l) and E. Macron (c) can be seen in Henin-Beaumont, France, 23 April 2017. A total of eleven candidates participates in the first round of the presidential elections. Photo: Kay Nietfeld/dpa
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.