Média

Változás a Blikk és a Kiskegyed kiadójánál

Különválik a Ringier Axel Springer Magyarország Hirdetés és Marketing igazgatósága. Ezek két önálló igazgatóságként, és új vezetőkkel működnek a továbbiakban.

A hirdetési csapatot az újonnan érkező, 42 éves Békés Miklós vezeti hirdetési igazgatóként, a marketingigazgató a 28 éves Holczer Angéla, korábbi marketingkommunikációs koordinátor lett.

Békés Miklós
Békés Miklós

Békés Mikós a RAS Magyarország Kft. és a Blikk Kft. portfóliójába tartozó print és online termékek hirdetési bevételeiért felelős, elsődleges feladata a print értékesítési kompetenciák és eredmények további fejlesztése mellett a cégcsoport portfóliójába tartozó online termékek hirdetési piaci jelenlétének erősítése. A szakember a cég közlése alapján az értékesítés területén szerzett 20 éves tapasztalattal csatlakozik a Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoporthoz. Korábban vezető pozíciót töltött be olyan cégeknél mint a British American Tobacco, ahol az üzletfejlesztésen és értékesítési csapatok vezetésén kívül magyarországi és nemzetközi projektekben vett részt sikeresen, az Arkon Zrt. (ingatlan.com, köpönyeg.hu), ahol digitális termékek értékesítésben szerzett tapasztalatot, valamint a Metro Kereskedelmi Kft. értékesítési csapatát vezette.

Holczer Angéla
Holczer Angéla

Az újonnan létrejövő Marketing igazgatóság a Hirdetési igazgatósághoz hasonlóan közvetlenül az operatív ügyvezető igazgatóhoz, dr. Király Máriához tartozik. Az igazgatóságot irányító Holczer Angéla a Ringier Axel Springer jogelődjénél kezdte pályáját, majd a Big Fourban üzleti tanácsadás területén szerzett tapasztalatot. 2013-ban csatlakozott újra a RAS marketing osztályához, feladata a kiadó print és online termékeihez kapcsolódó kommunikációs és kutatási projektek vezetése volt. A továbbiakban a Marketing igazgatósághoz tartozik az ATL, BTL és a kutatás B2B és B2C terület is.

A Ringier Axel Springer Magyarország olyan médiamárkák kiadója mint a Blikk napilap és a blikk.hu internetes oldal, továbbá a Glamour, a Kiskegyed, a profession.hu. A budapesti székhelyű cégcsoport több mint 400 alkalmazottat foglakoztat, a svájci-német tulajdonú, Kelet-Közép-Európa vezető integrált multimédia vállalatának, a Ringier Axel Springer AG cégnek a leányvállalata.

A mostani változásoknak egyébként az is az előzménye, hogy a korábbi hirdetési és marketingigazgató, Lengyel András 14 év után tavaly távozott a RAS-tól, és az Atmedia reklámértékesítő házhoz igazolt. Lengyel Andrással nemrégiben közöltünk interjút is.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik