Média

Jégre viszi hallgatóit a Class FM

Az FM hullámsávon novemberi elnémulásáig 2,4-2,5 millió hallgatóval rendelkező, az elnémulása óta azonban csak webrádióként működő Class FM a Városligeti Műjégpályára hívja hallgatóit.

A Városligeti Műjégpályán hangol az ünnepekre a Class FM, derül ki a nehéz helyzetbe került rádió mai közleményéből, amelyben arra buzdítják hallgatóikat, hogy húzzanak korcsolyát a lábukra, mert a Class FM műsorát bárki élőben élvezheti, aki december 22-én és 23-án, valamint 27-30-ig a helyszínre látogat.

A jégen a rádió műsorvezetői, Garami Gábor, Argyelán Krisztina, Mákszem Levente, és Juhász Bálint élőben majd teljesítik a dalkívánságokat, de bárki együtt is korcsolyázhat velük a pályán.

A helyszínre látogatók között értékes nyereményeket is kisorsolnak, így gazdára talál majd egy táblagép, egy okostelefon és a legfontosabb, hogy 30 darab olyan kihangosító-transmitter készlet is, mellyel autózás közben hagyományos rádiókészülékkel is foghatóvá válik a frekvencia hiányában amúgy csak webrádióként működő Class FM adása.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik