Média

Méretes mesecsomagot vett a német ZDF-től a Minimax és a Megamax

Pettson és Findus
Pettson és Findus
Összesen 280 új részt vásárol a Minimax és a Megamax a német ZDF Enterprises-tól különböző népszerű élőszereplős és animációs mesesorozatokból.

Az AMC Networks médiavállalat portfóliójába tartozó két mesecsatorna, a Minimax és a Megamax hétfői bejelentése értelmében mindkét gyermekcsatorna műsorkínálata hamarosan új tartalmakkal bővül, köztük a szakma által a legjobb gyermekműsorok közt számon tartott “Dance Academy” táncos-zenés tini-szériával.

Így amikor jövőre a mozikba kerül a “Dance Academy – The Comeback” című film, a Megamax is azonnal műsorra tűzi majd a sorozat-változatot, annak három évadát, “Dance Academy” címmel. A sorozatot már kétszer is jelölték Nemzetközi EMMY-díjra, emellett számtalan rangos televíziós elismerést gyűjtött be, köztük elnyerte a “Legkiemelkedőbb gyermekműsor” LOGIE-díját is.

A megvásárolt csomag része még két újabb évad a “Pán Péter legújabb kalandjai” című meséből. Egy-egy teljes évadot tűznek majd képernyőre a következő sorozatokból: “The Elephant Princess”; “H2O – Mermaid Adventures”. A híres nyomozó Sherlock ezúttal egy jak lesz, és állatkerti bűnesetek után nyomoz a “Sherlock Yack” című animációs mesében, de az újdonságok közt szerepel a “Wendy and Marsu” és mellette a híres svéd mese alapján készített “Pettson és Findus” film is, belőle is négy, egész estés változat.

(Kiemelt képen: Pettson és Findus)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik