Média

Munkáltatói márkák versenyeznek az Employer Branding Awardon

24.hu
24.hu

2016. 09. 19. 09:28

Második alkalommal hirdetik meg az Employer Branding Awardot.
Korábban a témában:

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) Employer Branding Tagozata, a hazai munkáltatói márkaépítés egyik izgalmas és új szakterületének hazai intézményi formálója egyedülálló pályázatot hirdetett, ahol a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatokat jutalmazzák és mutatják be a szakmai közönségnek. Ezen kiváló gyakorlatok gazdagítják a hr-kommunikáció speciális
területét, amely végső soron hozzájárul a munkáltatói márkaépítés hazai fejlődéséhez.

Az Employer Branding Award 2016 azon hr és kommunikációs szakemberek, osztályok együttműködését hivatott
elismerni, amelyek a legkiválóbb Employer Branding stratégiákat dolgozták ki és hajtották végre, mind a szervezeteken belül, mind a munkaerőpiacon. A díj segít összegyűjteni és közzétenni a legjobb gyakorlatokat annak érdekében, hogy munkahelyeink minél örömtelibbek, egészségesebbek, igényesebbek és jövedelemtermelőbbek legyenek.

Meggyőződésem szerint az úttörőké a főszerep általában az élet minden területén, így van ez az Employer Branding esetében is. Egyre több vállalat ismeri fel a munkáltatói márkaépítés megkülönböztető és kiemelt jelentőségét a jelentős utánpótláshiánnyal küszködő hazai munkaerőpiacon. A kialakult helyzet megváltoztatott személyzeti politikát, a klasszikustól eltérő hr-kommunikációs megoldásokat és stratégiát követel meg. A pályázattal azt szeretnénk elérni, hogy mutatkozzanak be a legjobbak közép- és nagyvállalati kategóriában, így állítva mércét versenytársaiknak, valamint a magyar munkáltatók többségének

– mondta Kádár Balázs, az MPRSZ Employer Branding Tagozatának vezetője.

A jelentkezéseket és a pályázatok leadását 2016. december 30-ig várja a Magyar PR Szövetség. A neves hr és kommunikációs szakemberekből álló, független szakmai zsűri az értékelést 2017. január végéig végzi el. Az eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadó 2017 tavaszán várható.

A pályázattal kapcsolatos további információt az MPRSZ titkársága nyújt. A pályázatok leadása a
titkarsag@mprsz.hu e-mail címre beküldéssel lehetséges.

 

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.