Média
Sándor Imre PR-díj 2016

Újra megmérettetnek a pr-esek

24.hu
24.hu

2016. 09. 19. 09:09

Elindult a nevezés a pr-szakma egyik elméleti megalapozójáról, Sándor Imréről elnevezett díj idei megmérettetésére. Ötödik éve részesíti elismerésben a Magyar Public Relations Szövetség a legjobb PR-munkákat.
Korábban a témában:

A Magyar Public Relations Szövetség 2012 óta évente kiírt pr-díját hagyományosan hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban osztják ki az induló ügynökségek, illetve vállalatok között.

A pr-terület egyik elméleti megalapozójáról, Sándor Imréről elnevezett díjjal ötödik éve részesíti elismerésben a Magyar Public Relations Szövetség a legjobb pr-munkákat. A díj kimondottan azzal a céllal jött létre, hogy ösztönözze a szakmában dolgozókat az egyre magasabb szakmai színvonal elérésére. A pályaműveket a zsűri tagjai öt egyenrangú szempont alapján bírálják majd el, amelyek sorban a következők: az alapkoncepció megadása (a szakmai eszköztár kiválasztása), a kommunikációs üzenetek megfogalmazása, az újszerűség, a megvalósítás gondossága és a projekt hatása a megbízó működésére (minden szempont alapján maximálisan 20 pont kapható).

A 2016-os zsűri elnöke R. Kovács Dániel, Magyar Public Relations Szövetség elnökségi tagja, a Front Page Communications ügyvezetője lett.

A zsűri tagjai:

  • Bodó Teodóra, Provident Pénzügyi Zrt., Head of Corporate Affairs
  • Egyházi Nikoletta, E.ON Hungária Zrt., vállalati kommunikációs vezető
  • Dr. Szakács László, Médiapiac, főszerkesztő
  • Szigeti Péter, Professional Publishing, tartalomfejlesztési vezető

A Sándor Imre PR-Díj pályázaton elért helyezések beleszámítanak a Kreatív magazin által minden évben összeállított PR Toplista rangsorának meghatározásába is. A Kreatív PR Toplistát a Kreatív magazin a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) pr-tagozatának szakmai támogatásával állítja össze.

Az idei Sándor Imre pályázatra online lehet nevezni 2016. október 7-ig, a pályázati kiírásnak megfelelő formában.

A díjakat novemberben, az MPRSZ PR Kávéházi Estjén, ünnepélyes keretek között osztják ki.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Újabb furcsaság a TV2-n A Piramisban

Apa lesz Tabáni István

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.